Aula F75 çalışmıyor

Hocam Darmoshark Top75 aldım sorunu kökten çözdüm :D.
Ama Aula teknik servisiyle mailleştim bayağı bir, yardımcı olmaya çalıştılar ama sonunda onlar da aldığınız yer ile iletişime geçin, teknik desteği onlar verir, eğer bir sorun çıkarırlarsa bize mail atın size yardımcı oluruz her türlü dediler. Kendileri de Type-C portunun bozuk olduğunu düşündüklerini söylediler. Birkaç driver attılar onları indirdim ama hiçbir bilgisayar klavyeyi görmediği için driveri kuramadım zaten. Zaten Temu'dan para iadesi almıştım, o yüzden klavye evde duruyor bozuk bozuk. Geçen bilgisayarcıya sordum Type-C girişi değişimi yapabiliyor musunuz diye, getir bakarız dediler. Götürecektim ama elimde top75 olduğu için pek gitme gereği duymadım vallahi evde duruyor klavye. Eğer bilgisayarlar klavyeyi görmüyorsa sorun büyük ihtimal Type-C portundan kaynaklı. Benim klavye 2.4G de çalışıyordu o yüzden ana sisteminde bir sıkınıt olduğunu düşünmüyordum.

Ben ürünü iade etmek istediğimi söylediğimde ürünü de gondermemi istiyorlar.

Hocam para iadesi nasıl alıyoruz sadece klavye kabloda yazmıyor ama şarj ediyor galiba bende artık sadece şarj için kablo kullanırım.

Hocam Temu'ya girin, iade kısmına gelin, oradan iade edin ama ürünü istemiyorum falan değil, ürün bozuk gibisinden bir seçenek var ona tıklayın. Öyle yaptığınız zaman ürünü geri istemeden paranızı iade ediyorlar.

Ben ürünü iade etmek istediğimi söylediğimde ürünü de gondermemi istiyorlar.

Hocam hangi seçenek ile iade talebi yaptınız? Ürün bozuk gibi bir seçenek vardı ben onunla yaptım geldi, hatta klavyesi sağlam olan arkadaşım da denedi onda oluyor mu diye onun iadesi de yapıldı klavyeler sizde kalsın dendi.

Hocam Temu'ya girin, iade kısmına gelin, oradan iade edin ama ürünü istemiyorum falan değil, ürün bozuk gibisinden bir seçenek var ona tıklayın. Öyle yaptığınız zaman ürünü geri istemeden paranızı iade ediyorlar.

Hocam hangi seçenek ile iade talebi yaptınız? Ürün bozuk gibi bir seçenek vardı ben onunla yaptım geldi, hatta klavyesi sağlam olan arkadaşım da denedi onda oluyor mu diye onun iadesi de yapıldı klavyeler sizde kalsın dendi.

Hemen deniyorum hocam.

Hemen deniyorum hocam.

Anında kabul edildi. Hem de vergiyi de ödeyecekler. Gerçekten çok ilginç bir platform vallahi :)

Son düzenleme:

Sizde kanıt istemediler mi?

Bozuk olmadığı halde mi gönderiyorsunuz hocam?

Hocam benimkisi bozuktu ama bozuk olmadan gönderenler de varmış, vallahi o iş biraz harama girer ben pek tavsiye etmem o işi ama ürünü arızalı olanlar yapsın yani parasını alsınlar böyle bir durum var. Benim için aslında yenisiyle değiştirmek ya da garantiye tamire yollamak vardı ama adamların öyle tamir servisi yoktu, ya da ben görmedim iade vardı sadece. İadeye bastım kutusunu hazırladım poşede koydum kargoya gidecektim ama adamlar ürün iadesiz para iadesi yaptı. Ama dediğim gibi hakka girer, etik değil tavsiye etmem açıkçası sağlam ürünlerde yapmayı.

Sizde kanıt istemediler mi?

Yok hocam istemedi Temu, direkt olarak iadeyi verdi. 2. günde para hesaba yatmıştı zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı