İnceleme Aula F75 değerlendirmesi

Bence para çok olsa da SteelSeries apex7 almalı, en iyisi bu. Şüphe yok gönül rahat!

Hocam pişman olduğunuzu söylemişsiniz, eğer kabul ederseniz ödediğiniz para ile sarı sitedeki ilanlar arasında bir ücret karşılığında alabilirim.

Bu klavyeden pişmansanız eğer çok çok daha iyi ve pahalı mekanik klavyeler kullanmış olmalısınız diye düşünüyorum çünkü bu klavye fiyatına ve size verdiği özelliklere göre bence bedava... Bir tandığım daha önce yüksek bir fiyattan bunu aldı ve ben mekanik klavye alıp kullanmam diyen ben bu klavye saesinde mekanik klavyelere ısındım ve hemen gittim aldım ve bence iki üç katı fazlasına satılan çoğu klavyeyi ezer geçer. Tek sevmediğim yanı tuşların harflerinin şeffaf olmaması idi onu da şeffaf tuşlarla değiştirdim şu an çok iyi oldu.

içe göçmesi konusunda benim hiçbir şikayetim yok, içe göçmesi için şöyle iyi bi abanmanız gerekiyor ki zaten klavyeyle yazarken okadar abanmak da pek mümkün değil, şöyle bastırınca içeri hafif göçüyor diye kötülemek bence hiç doğru değil çünkü kullanırken içe göçtüğünü hissetmiyorum bile.

Şunu eklemeden de duramayacağım, o içine göçüyor meslesi şöyle tam ortasından iyi bir abansanız da yarım milimetre dahi içeri gitmiyor bu da o kadar büyütecek bir şey değil. Bunu neden bu kadar abarttınız anlamadım gitti.

Dosya Ekleri

• ewew.jpg
    368,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:

İçe geçme konusunda o kadar şikayetim olmadı zaten gasket Mount kendi kullandığım gasket Mount'un 3 katı kadar göçüyor sorun orada. O kadar da abartıp övmenize gerek yok bunu 3 yıl kullanırsınız standart aldığınız bir Logitech klavyeyi 10 yıl kullanırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…