Eki Görüntüle 2250702
Arkadaşlar ben bu klavyeyi Epomaker sitesinden ve aula Gaming sitesinden baktım ve 70 dolar gibi bir fiyata denk geliyor. Bunun için ayrıca benden vergi alacaklar mı?
Aliexpress'te sepette oduyorsunuz vergiyi. Türkiyede olmadigi icin klavye vergi zorunlu.Eki Görüntüle 2250702
Arkadaşlar ben bu klavyeyi Epomaker sitesinden ve Aula Gaming sitesinden baktım ve 70 dolar gibi bir fiyata denk geliyor. Bunun için ayrıca benden vergi alacaklar mı?
Eki Görüntüle 2250702
Arkadaşlar ben bu klavyeyi Epomaker sitesinden ve aula Gaming sitesinden baktım ve 70 dolar gibi bir fiyata denk geliyor bunun için ayrıca benden vergi alacaklar mı?
AliExpress'te sepette oduyorsunuz vergiyi. Türkiye'de olmadigi icin klavye vergi zorunlu.
Bilemiyorum hocam.AliExpress'ten almak istemedim garanti konusunda sıkıntı çıkabileceğini düşündüğüm için. O yüzden kendi sitesinden almak istedim daha önce açılmış bazı konularda vergi alınmıyor gibi bir şeyler okudum bu konu hakkında fikriniz var mı?
Epomaker kendi sitesi değilki. İnan aliexpress'ten çok daha iyi destek alırsın. Epomaker başka ürünleri kendileri ürettiğini iddia ederek ve isimlerini koyarak satıyor, satış sonrası destekleride kötü.AliExpress'ten almak istemedim garanti konusunda sıkıntı çıkabileceğini düşündüğüm için. O yüzden kendi sitesinden almak istedim daha önce açılmış bazı konularda vergi alınmıyor gibi bir şeyler okudum bu konu hakkında fikriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.