Aula F75 nereden alınabilir?

bayburak

Decapat
Arkadaşlar selam, yeni klavye almayı düşünüyorum. Aula F75 siyah renk hoşuma gidiyor fakat artık stokta yok sanırım, sahibindene baktım Bursa'da pek yok olsa bile fazla fiyat çekmişler. Bu sarı site haricinde başka bir yerden bulabilmek mümkün mü?

Sari siteden Param Güvende iler alırsın ancak. Şu an satan başka bir yer yok. Temu'da indirime girmesini beklemekten başka şansın yok. Bende indirim bekliyorum almak için.

Sari siteden Param Güvende iler alırsın ancak. Şu an satan başka bir yer yok. Temu'da indirime girmesini beklemekten başka şansın yok. Bende indirim bekliyorum almak için.
Hocam sarı sitede gereksiz pahalı fiyatlara satıldığı için 300-400 lira daha uyguna Epomaker Dynatab 75 modelini aldım birisi sıfır olarak satıyordu. Yarın gelecek bakalım nasıl dilerseniz deneyimlerimi yazarım. Sanırım çok bir farkları yok tabii ki switchleri farklıdır fakat hotswap özelliği de var zaten ve batarya kapasitesi Aula f75'in kapasitesinden daha büyüktü.

Tekrar satılsa da alsak ya mekanik klavyemin tuşları kırıldığı için mebran rampage klavye ile oynuyorum yazı yazarken bile zorlanıyorum. Benzer fiyata alternatifi de yok sanırım 2. elini almam zaten.

Tekrar satılsa da alsak ya mekanik klavyemin tuşları kırıldığı için mebran rampage klavye ile oynuyorum yazı yazarken bile zorlanıyorum. Benzer fiyata alternatifi de yok sanırım 2. elini almam zaten.
Epomaker Dynatab 75 satılıyor sahibindende sıfır olarak onun fiyatları daha ucuz bi bakabilirsiniz. Kendi sitesinde fiyatı 70-80 dolar civarıydı.

3500 tl e satıyor biri. Hayatta almam.
Hocam daha geçen gün 1700 küsüre aldım. IMG_20250117_154604.jpg

Hocam daha geçen gün 1700 küsure aldım.Eki Görüntüle 2400017

Ben Temu'dan almak istiyorum sahibinden de ne kadara sattıkları mühim değil maksimum 1500 veririm. Şu an sizin klavye de 2K'den başlıyor sahibinden de onlarda İstanbul'da ben izmirdeyim İzmir'de olanlar 2.5-3-5 arası listelemişler. Bir klavyeye o kadar para vermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı