Aula F75 üretimden kaldırıldı

gümrükten geçmesi için 30 euro sınırıdır 1050 mi oluyor bilmiyorum fakat,üstünü geçmemesi gerekiyor adamlarda bunu 30'a cektiği için türkiyeye satışı kaldırdı fakat en çok satışı yaptığı ülke bu ay türkiye olmuştur gibime geliyor.

Ne yazık ki şans işi, iade olup olmaması. Papara kart ile 2.kez satın aldım 1 saat önce paketlendi bildirimini aldım. Bundan önce aldığım şüpheli aktiviteden dolayı iade olmuştu.

2 kere sipariş verdim 2 side olağan dışı nedenlerle iptal edildi ve para iadesi yapıldı ama para daha yatmadı hesabıma gözyaşım pıt :)

Çok fazla bilgi kirliliği var yok kurtarmıyor, bizden kaldırmışlar vs.

Arkadaşlar yeni gelen gümrük değişikliğiyle olayın bir alakası yok bir kaç gün önce de üretimden kalktı yazısını görmüştüm aynı üründe.

Dostum kargo ücreti bedava diyorlarsa da total ürünün içerisinde kargoyu da iteliyorlardır. Çin ihracat politikası için TR'ye gelene kadar kendi devlet kargosunu bedava bile yapsa bizim buradaki kısım için yine de ödeme yapıyorlardır. Demek ki kurtarmıyor. Başka görünür sebep yok. Yani varsa da ben göremiyorum.

Çok saçma bir cevap olmuş, eğer sana kargoyu da iteliyorlarsa da bir şey değişmiyor çünkü ödeme yaptığın ücret düşmedi ve değişmedi, satıcıya yansıyan bir durum yok. Yani 500 TL ödedin ve evine geldi, adamlar kargo ücretini 500TL'nin içine koyduysa yarın satışa çıksa yine 500 TL ödersen evine gelecek ve kurtarıyor olacak. Umarım açıklayabilmişimdir :D Zaten satıştan kalktı ibaresi açıklanan karardan önce geldi.

1 hafta öncesine kadar bir çok ülkeden baktım bazı ülkelerde hiç satışta yoktu direkt, gelir mi bilinmez ama ara ara siteyi kontrol edin.

Bu arada Türkiye dışında bu kadar ucuza satılan bir yer de görmedim. Fiyatlar hep çevirmeyle birlikte 2500 TL civarına denk geliyordu.

Çok fazla bilgi kirliliği var yok kurtarmıyor, bizden kaldırmışlar vs.

Arkadaşlar yeni gelen gümrük değişikliğiyle olayın bir alakası yok birkaç gün önce de üretimden kalktı yazısını görmüştüm aynı üründe.

Çok saçma bir cevap olmuş, eğer sana kargoyu da iteliyorlarsa da bir şey değişmiyor çünkü ödeme yaptığın ücret düşmedi ve değişmedi, satıcıya yansıyan bir durum yok. Yani 500 TL ödedin ve evine geldi, adamlar kargo ücretini 500TL'nin içine koyduysa yarın satışa çıksa yine 500 TL ödersen evine gelecek ve kurtarıyor olacak. Umarım açıklayabilmişimdir :D zaten satıştan kalktı ibaresi açıklanan karardan önce geldi.

1 hafta öncesine kadar birçok ülkeden baktım bazı ülkelerde hiç satışta yoktu direkt, gelir mi bilinmez ama ara ara siteyi kontrol edin.

Bu arada Türkiye dışında bu kadar ucuza satılan bir yer de görmedim. Fiyatlar hep çevirmeyle birlikte 2500 TL civarına denk geliyordu.

Sana kargo ücreti yok dedim 1000TL aldım. Sana kargo fatura etmedim.
Senin haberin yok TR'de ki kargo şirketine 200TL ödedim. Kargo faturası kesildi.
Bu adamların göreceği senin cebinden çıkan 1000TL değil paket hesabına ödenmiş olan 1200TL transfer. 200TL kargoyu sonradan ödeme yapabileceğin de düşünülüyor. Kısaca adamlar 1000TL mal fatura 200TL kargo fatura görüyor.

İndirimde ürün aldığında, gümrüğe girmeden indirim bittiyse vergin ödediğin paraya mı yoksa indirimsiz fiyata göre mi hesaplanıyor? İndirimsize göre hesaplanıyor.

Ayrıca dün İsveç, Almanya ve birkaç Avrupa ülkesinden baktım stok gayet vardı. Bu adamlar merkezi stokla (yani bölgesel depo yok hepsi Çin'den geliyor) çalıştığı için ülkelere göre stok girdiklerini sanmıyorum.

İster karları yok, ister kargo kurtarmıyor, ister başka şey düşün. Ürün TR'ye kapatılmış.

Tahrik edici kelimeler kullanarak başka insanları kızdırma başka, saygı çerçevesinde yorum yapmak başka, laf istemeye kaşınmak başka.

Senin haberin yok TR'de ki kargo şirketine 200TL ödedim. Kargo faturası kesildi.
Bu adamların göreceği senin cebinden çıkan 1000TL değil paket hesabına ödenmiş olan 1200TL transfer. 200TL kargoyu sonradan ödeme yapabileceğin de düşünülüyor. Kısaca adamlar 1000TL mal fatura 200TL kargo fatura görüyor.

İndirimde ürün aldığında, gümrüğe girmeden indirim bittiyse vergin ödediğin paraya mı yoksa indirimsiz fiyata göre mi hesaplanıyor? İndirimsize göre hesaplanıyor.

Ayrıca dün İsveç, Almanya ve birkaç Avrupa ülkesinden baktım stok gayet vardı. Bu adamlar merkezi stokla (yani bölgesel depo yok hepsi Çin'den geliyor) çalıştığı için ülkelere göre stok girdiklerini sanmıyorum.

İster karları yok, ister kargo kurtarmıyor, ister başka şey düşün. Ürün TR'ye kapatılmış.

Tahrik edici kelimeler kullanarak başka insanları kızdırma başka, saygı çerçevesinde yorum yapmak başka, laf istemeye kaşınmak başka.
Daha gelmez yani Türkiye'ye

Anlatmaya çalıştığımı anlamamışsın, tahrik etme amacım yoktu öyle olduysa özür dilerim.

Ürünü Almanya, İtalya gibi yerlerden baktığımda hiç satışa açılmamış olduğunu bazı yerlerde ise 65 dolar civarına satıldığını gördüm zaten ondan bahsediyorum.

Ayrıca indirim hakkındaki görüşünüz de yanıltıcı çünkü Aula F75'den bahsedersek örneğin ürünün fiyatı 4000 TL ama indirimli fiyatı 500 küsür TL olarak gözüküyordu. Gümrükten geçtiğine göre resmi belgelerde ürünün indirimli fiyatını tam fiyat olarak gösteriyorlar.

Satışa kapatılmasının kargo ile ilgili değişiklikler ile ilgili olduğu söyleminiz de aynı şekilde yanlış çünkü karardan önce satışa kapatılmıştı. Ayrıca kargo ile ilgili bir sorunsa 500 küsür lira olan tüm ürünlerin TR'ye kapatılmış olması lazım ki böyle bir şey de yaşanmadı.

Umarım anlamışsınızdır. Evet, ürün Türkiye'ye satışa kapatılmış olabilir fakat bunların sizin anlattıklarınızla bir alakası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı