Elektronik Aula S99 809,10TL

Hocam ses olarak nasıl ? Tam net bir inceleme videosu bulamadım.

Tok bir sesi var. Sessiz değil ancak blue switch gibi sesli de değil. Basım hissi bir tık sert - sert derken öyle zorlamıyor ama EK75 klavyemdeki hissiyat var. Mekanik hissiyatı da çok yerinde açıkçası bilmeyen birisine versek ne güzel mekanik klavye dedirtir :D

İkinci klavye olarak almayı düşündüm ama youtube yorumlarında; klavye aktif olmadığında 1.5-3 dakika içinde uyku moduna geçiyormuş. Bağlanması tekrar 2-3 saniye sürüyormuş. Bu sebepten vazgeçtim. Bu yönünü dikkate alarak alın arkadaşlar. Yazılımla çözülmesi istenmiş ama son süreci bilmiyorum.

İkinci klavye olarak almayı düşündüm ama youtube yorumlarında; klavye aktif olmadığında 2-3 dakika içinde uyku moduna geçiyormuş. Bağlanması tekrar 2-3 saniye de sürüyormuş. Bu sebepten vazgeçtim. Bu yönünü dikkate alarak alın arkadaşlar. Yazılımla çözülmesi istenmiş ama son süreci bilmiyorum.

Evet doğru bunu yapmasının sebebi kullanıma adapte olması. Kullanmadığınız zaman şarjı bitmesin diye kendini uykuya alıyor herhangi bir tuşa basınca anında geliyor 2-3 saniye diye bir şey yok.

İkinci klavye olarak almayı düşündüm ama YouTube yorumlarında; klavye aktif olmadığında 2-3 dakika içinde uyku moduna geçiyormuş. Bağlanması tekrar 2-3 saniye de sürüyormuş. Bu sebepten vazgeçtim. Bu yönünü dikkate alarak alın arkadaşlar. Yazılımla çözülmesi istenmiş ama son süreci bilmiyorum.

Hocam kablosuz olan her cihaz aynısını yapıyor ki. Leviathan V4, 30 saniye dokunmazsam kendini uykuya alıyor. Zaten mantıklı olan o.

İkinci klavye olarak almayı düşündüm ama youtube yorumlarında; klavye aktif olmadığında 2-3 dakika içinde uyku moduna geçiyormuş. Bağlanması tekrar 2-3 saniye de sürüyormuş. Bu sebepten vazgeçtim. Bu yönünü dikkate alarak alın arkadaşlar. Yazılımla çözülmesi istenmiş ama son süreci bilmiyorum.
Belli bir süre kullanılmayınca uyku moduna geçtiği doğru. Herhangi bir tuşa basmanız durumunda 1-2 saniyede aktif oluyor aslında. Eğer kablo yolu ile bağlı ve kablo modundaysanız hiç kapanmıyor.

Şahsen pek şikayetçi değilim. Uygulamasında bunun için bir ayar yok ne yazıkki.

Hocam kablosuz olan her cihaz aynısını yapıyor ki. Leviathan V4, 30 saniye dokunmazsam kendini uykuya alıyor. Zaten mantıklı olan o.
Evet
1762949431322.png

2-3 video yorumları altında genelde bu bağlanma süresinden şikayetçi olmuşlar. Şöyle de bir yorum daha okudum. Bu fiyat bandında iyidir bu ürün tabi. Ben şahsen vazgeçtim klavye ihtiyacım yoktu maksat ikinci klavye olsun. İyi bir indirim girerse F87 falan düşünürüm artık.

Klavye iyi midir? Sorunu vs. yok değil mi görünce sipariş verdim geldiğinde cortlamayalım.

Kullanan arkadaşın yorumu var gayet memnun.

Güzel klavye anlık olarak aktif şekilde kullanıyorum. Tuş basım hissiyatı mekanik gibi tuş kalitesi vs. de yerinde gecikme hiç yok denecek kadar az. Işık kalitesi vs. de fiyatına göre kaliteli bir his veriyor. Bu arada klavye biraz ağır bu da elinize alınca kaliteliymiş bu be dedirtiyor. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı