Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemem yapılan muameleyi, resim atar mısınız?
Bildiğin kutuyu yamultup içine göçürmüsler onu nasıl çekerim bilemedim telefonla pek anlaşılmıyor sadece yırtık tarafı çektim. Hadi bu gelen kutu çok kötü olmasa da gelen Ak820 Max aşırı kötü haldeydi bildiğin voleybol oynamışlar klavyeyle.

Dosya Ekleri

• 17325325070168156441164390753309.jpg
    17325325070168156441164390753309.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 172
1732532206199.png

Bir 22 kasımda bir de 23 kasımda aldım ama ikisi de bir gün sonra iptal edildi. İkisinde de sepet tutarı geçilmişti, ilkini nays ile ikincisi banka kartı ile aldım. Paralar çekilmişti ki halen gelmedi 1 ayı bulabilirmiş. VPN filan da yok.

Destek hiçbir şey yapmıyor. Ürün stoğa da girmiyor tekrar alayım.

Eki Görüntüle 2359937

Bir 22 kasımda bir de 23 kasımda aldım ama ikisi de bir gün sonra iptal edildi. İkisinde de sepet tutarı geçilmişti, ilkini nays ile ikincisi banka kartı ile aldım. Paralar çekilmişti ki halen gelmedi 1 ayı bulabilirmiş. VPN filan da yok.

Destek hiçbir şey yapmıyor. Ürün stoğa da girmiyor tekrar alayım.
Tek hesaptan mı 2 iptal aldınız benim sipariş de iptal edildi iadeyi bekliyorum hala.

Bildiğin kutuyu yamultup içine göçürmüsler onu nasıl çekerim bilemedim telefonla pek anlaşılmıyor sadece yırtık tarafı çektim. Hadi bu gelen kutu çok kötü olmasa da gelen Ak820 Max aşırı kötü haldeydi bildiğin voleybol oynamışlar klavyeyle.
Kargo kaynaklı da olabilir bu yırtık.

Bildiğin kutuyu yamultup içine göçürmüsler onu nasıl çekerim bilemedim telefonla pek anlaşılmıyor sadece yırtık tarafı çektim. Hadi bu gelen kutu çok kötü olmasa da gelen AK820 Max aşırı kötü haldeydi bildiğin voleybol oynamışlar klavyeyle.

Benim kutumda aynı şekilde geldi. Hatta benimkinin iki tarafı öyle kesik. Yani kargolarımızla basket oynadıklarını zaten biliyoruz. Bu yırtıklardan sonra rafta sergilenecek bir kutu olma cazibesini maalesef kaybetti.

Bildiğin kutuyu yamultup içine göçürmüsler onu nasıl çekerim bilemedim telefonla pek anlaşılmıyor sadece yırtık tarafı çektim. Hadi bu gelen kutu çok kötü olmasa da gelen AK820 Max aşırı kötü haldeydi bildiğin voleybol oynamışlar klavyeyle.

Hocam desteğe para iadesi istiyorum yazın direkt veriyorlar.

1732534041200.png

Kaç lira iade yaptılar size? Bir de para Temu bakiyesi olarak mı yoksa direkt karta mı geliyor?

İsterseniz karta, isterseniz kredi.
Kredi bana anında yapıldı, kart 15 gün yazdı.
Bana 820TL (karttan çıkan para) + kullandığım 110 TL kredi olarak yaptılar.

İsterseniz karta, isterseniz kredi.
Kredi bana anında yapıldı, kart 15 gün yazdı.
Bana 820TL (karttan çıkan para) + kullandığım 110 TL kredi olarak yaptılar.

Nasıl yani? Ürün çalıştığı halde sadece kutu hasarı var diye tüm ödediğiniz parayı iade mi ettiler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı