Aura Sync Destekli RGB Fan Önerisi

• Konuyu başlatan mechh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 6.474

mechh

Kilopat
Daha fazla  
B350-F anakartımda Aura Sync desteği var ve bildiğim kadarıyla 4 pin ile direkt anakarta bağlayıp hepsini senkronize edebiliyoruz ama ben hangisinin uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Aklımda Gearbest'ten Aigo var 200 TL civarı ama 6 pin bağlantısı varmış. Uyumlu mu hiçbir fikrim yok ve Corsair çok pahalı olduğu için ondan biraz çekiniyorum. 300 civarı bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç adet fan olacak? MasterFan Pro Air Balance alınabilir.

Kontrolcüyle aura sync’i kullanabiliyor muyum?
Kontorlcüye dönüştürücü ile 3 fanı bağla ve diğer çıkışı anakartına bağla( 4 pinli olması gerek) sorun çözülmüş olur. Sana önerim;
Cooler Master Fan MasterFan Pro 120 Air Balance RGB Kasa Fan

Bütçen varsa buna yönelebilirsin Cooler Master gerçekten sağlam bir markadır. Aura Sync özelliği bulunmakta ve yanında ek olarak kabloları gelmekte, bu sayede dönüştürücü almana gerek kalmaz ve hepsini bağlayıp tek bir 4 pinli girişe takarak kullanabilirsin. Ancak tek bir bölgede birleştirmen demek sadece anakartın o bölgesindeki sıcaklığa göre ayar yapması demektir. Arkaya 1, ön tarafa ise 2 adet yerleştireceksen birini ayırman gerek.

Son düzenleme:
Kasanın kendi kontrolcüsü var direk onun rgb 4 pin kablosunu rgb header'a taksam sync ile kontrol edebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı