Çözüldü AutoCAD "fatal error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eminow

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemimde orijinal AutoCAD yüklü. Bu güne kadar kullanıyordum fakat bugün bir hata vermeye başladı ne olduğunu tam anlamadım. Ekran kartı güncellemelerini yaptım, tüm sistem güncellemelerini yaptım fakat yine çözülmedi yardım eder misiniz? Sistem Windows 11 Home.

Ekran görüntüsü 2025-12-05 203010.png

Çözüm
Probleminiz çözülmezse tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür ederim yardım için. Silmeden direkt üzerine yüklemeye kalktım ama orada lisans hatası verdi. Ben de içerideki çalışmalarımı dışarı aktarıp komple silip yeniden yükledim, sorun düzeldi.
AutoDesk bu sorun için genelde versiyon yükseltmeyi öneriyor, alternatif olarak 32bit versiyon kurabilirsiniz ama o da object hatasına neden olur ileride.

Autodesk bu sorun için genelde versiyon yükseltmeyi öneriyor, alternatif olarak 32 Bit versiyon kurabilirsiniz ama o da object hatasına neden olur ileride.

Silip yeniden mi yükleyeyim yani hocam.

Silip yeniden mi yükleyeyim yani hocam.

Eğer silip yeniden yüklersem hali hazırdaki çalışmalarım gider mi peki?

Probleminiz çözülmezse tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür ederim yardım için. Silmeden direkt üzerine yüklemeye kalktım ama orada lisans hatası verdi. Ben de içerideki çalışmalarımı dışarı aktarıp komple silip yeniden yükledim, sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı