AutoCAD R7 3700X sistemde donuyor

erkamacar

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, başlıkta da görüldüğü gibi arkadaş PC'yi yeni aldı (Sinerji'den hazır biçimde) ve AutoCAD'da basit bir kopyalama işleminde bile donuyor. Programı M.2 SSD'ye de kurduk aynı. HDD'ye de kurduk aynı. AutoCAD öğrenci versiyonu. Aynı işlem benim eski laptopta bile kasmaz iken bu yeni sistemde kasması canımızı sıktı. Sinerji Windows atıp yollamıştı, acaba sıkıntılı sürüm ya da driver kurmuş olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. YouTube'a video atamadım, mecbur wetransfer ile idare eder misiniz? Videoyu RAR biçiminde aşağıya koydum.

Sistem;
-Ryzen 7 3700X işlemci.
-RTX 3070 ekran kartı.
-Gigabyte B550 GAMING X v. 2 anakart.
-HyperX 16 GB 3600MHz CL17 RAM.
-Samsung 970EVO Plus 500GB M.2 SSD.
-1TB HDD.
-Corsair CX650 PSU.

Video: WhatsApp Video 2021-03-08 at 17.26.23.rar

Bende i5 9.nesil ve GTX1650s var çok rahat kullanıyorum programı driverlerda sıkıntı olabilir. Bir bak derim.
Hocam genel anlamda driverlara nasıl bakabiliriz? Tüm driverları silmenin yöntemi var mıdır? Ben format düşünüyorum ama öncesinde çözüm var mıdır diye siz üstadlara danışmak istedim.

Hocam genel anlamda driverlara nasıl bakabiliriz? Tüm driverları silmenin yöntemi var mıdır? Ben format düşünüyorum ama öncesinde çözüm var mıdır diye siz üstadlara danışmak istedim.
DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniden yükleyin.
Ayrıca ben donma işleminin ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. BIOS güncellemelerini de kontrol edin.

Hocam driver booster hem sistemi yavaşlatıyor hem de kendinizin yükleyip kurması daha sağlıklı olur. Otomatik olarak en son olana güncelliyor ve eğer beta bir sürücü yüklerse sistemde aksaklıklar çıkabiliyor.
Bu Atakum'un hali ne olacak yat limanında millet sürü gibi. Yasaklar kalkmaz herhalde.

Hocam driver booster hem sistemi yavaşlatıyor hem de kendinizin yükleyip kurması daha sağlıklı olur. Otomatik olarak en son olana güncelliyor ve eğer beta bir sürücü yüklerse sistemde aksaklıklar çıkabiliyor.
Bu Atakum'un hali ne olacak yat limanında millet sürü gibi. Yasaklar kalkmaz herhalde.
Driver Pack Solution Online nasıldır hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı