AutoCAD resim ekleme ve eşitleme nasıl yapılır?

lazerrr.dwg wetrans tan attim hocam
1745774568768.png

Rhino'dan bakiyorum da, sen bunu yamuk mu çizmedin değil mi? Sarı çizgiler orjin dikleri.

Bir de asla ve asla sadece DWG yollama, DXF yollanır aksi belirtilmediği sürece.

Nedenki dxf ne oluyor ,anlatirmisiniz onemini

Yamuk cizmis olabilirim, siz neyi referans alarak egri oldugunu anladinizki
Dwg autocad'ler arası daha stabildir, Dxf autocad'ler ve diğer tüm programlar arası.

Orjin noktası, kartezyen de mi anlatmıyorlar artık?

Dwg autocad'ler arası daha stabildir, Dxf autocad'ler ve diğer tüm programlar arası.

Orjin noktası, kartezyen de mi anlatmıyorlar artık?
Biz bu uygulamaya hic gecmedikki, gecsek anlatirlar, ben lazer cikaracagim icin mejburen ogrenmeye calisiyorum. Birde suanda spline ile kot cizgisi olusturuyorum,bilsem en basindan bu komut ile olustururdum.

Biz bu uygulamaya hic gecmedikki, gecsek anlatirlar, ben lazer cikaracagim icin mejburen ogrenmeye calisiyorum. Birde suanda spline ile kot cizgisi olusturuyorum,bilsem en basindan bu komut ile olustururdum.
Polyline ile oluşturmanı o yüzden söyledim, CNC sistemindeki CAM'ler spline'lar ile problem yaşamaya çok meyillidir. Kartezyen X Y koordinat düzlemi, geometride görmüşsündür, orjin noktası 0 x 0 y noktası.

Polyline ile oluşturmanı o yüzden söyledim, CNC sistemindeki CAM'ler spline'lar ile problem yaşamaya çok meyillidir. Kartezyen X Y koordinat düzlemi, geometride görmüşsündür, orjin noktası 0 x 0 y noktası.
Anladim tabiki , biliyorum koordinat duzlemini. Koselerin olmamasi hem daha iyi goruntu sagliyor hem de daha uyguna geliyor ucreti.

Şimdi olusturdugum kodları 35*50 lik cercevelere ayirmaliyim onu nasil yapicam bilmiyorum.

Anladim tabiki , biliyorum koordinat duzlemini. Koselerin olmamasi hem daha iyi goruntu sagliyor hem de daha uyguna geliyor ucreti.

Şimdi olusturdugum kodları 35*50 lik cercevelere ayirmaliyim onu nasil yapicam bilmiyorum.
Köşelerle CNC lazerin ilişkisini çözemedim malesef ama malzemeyi azami kullanmak için yerleşim yapacaklar.

35x50'ye keseceksen tek tek çizgileri çiz, trimle, kopyala sonra bi daha bir sonraki kutucuk için...
Ya da 35x50 için array komutu var onu kullanabilirsin ölçü vererek.

Köşelerle CNC lazerin ilişkisini çözemedim malesef ama malzemeyi azami kullanmak için yerleşim yapacaklar.

35x50'ye keseceksen tek tek çizgileri çiz, trimle, kopyala sonra bi daha bir sonraki kutucuk için...
Ya da 35x50 için array komutu var onu kullanabilirsin ölçü vererek.
Hocam spline ile yaptigim dosya silindi ya ,tekrar yapiyorum, stres oldum a**

Hocam spline ile yaptigim dosya silindi ya ,tekrar yapiyorum, stres oldum a**
Spline'a sadece 3d programlarda bel bağla, diğerlerinde it bağlasan durmaz öyle dengesiz işte ondan polyline'la halaya davet ediyorum seni. Ayrıca stress olma, programı 1.5 gün içinde çok güzel çözdün %80 kendi başına.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı