AutoCAD resim ekleme ve eşitleme nasıl yapılır?

Spline'a sadece 3d programlarda bel bağla, diğerlerinde it bağlasan durmaz öyle dengesiz işte ondan polyline'la halaya davet ediyorum seni. Ayrıca stress olma, programı 1.5 gün içinde çok güzel çözdün %80 kendi başına.
Aynen hocam cabuk kavrayan biriyim zaten ,birde cogu kisi kodlari sallamasyon yapti ,benim arastirmadigim yer kalmadi.Biraz daha ugrassam daha iyi cozerim.Koskoca bir dunya burasi.

Spline'a sadece 3d programlarda bel bağla, diğerlerinde it bağlasan durmaz öyle dengesiz işte ondan polyline'la halaya davet ediyorum seni. Ayrıca stress olma, programı 1.5 gün içinde çok güzel çözdün %80 kendi başına.
Hocam lazer icin hazir hale getirdim.Kendimden beklemiyordum bunu ama yaptim bir sekilde 😃

Dosya Ekleri

• 17457900553106622124976437205308.jpg
    17457900553106622124976437205308.jpg
    203,2 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Aynen hocam cabuk kavrayan biriyim zaten ,birde cogu kisi kodlari sallamasyon yapti ,benim arastirmadigim yer kalmadi.Biraz daha ugrassam daha iyi cozerim.Koskoca bir dunya burasi.

Hocam lazer icin hazir hale getirdim.Kendimden beklemiyordum bunu ama yaptim bir sekilde 😃
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eline sağlık ve tebrikler!

Hayalete benzedi ayni buda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eline sağlık ve tebrikler!

hocam arkadas dediki fazladan kartona para verme , bende en zirvedeki kucuk alanlari tek bir 35*50 ye kopyaladim. 20 den 12 ye dustu. Stres cok guzel ogretendir, ben nedense hep sona birakiyorum ve yapabilecegimide biliyorum, neden boyleyim bilmiyorum

İlgilendiginiz icin tesekkurler hocam. İyi geceler size

...ama malzemeyi azami kullanmak için yerleşim yapacaklar.
Evet onu da okumanı bekliyordum ama bir dahakine dedim. Hep uyandıracak birileri olmayacak. :)
...bende en zirvedeki kucuk alanlari tek bir 35*50 ye kopyaladim. 20 den 12 ye dustu. ....
Yumurta kapı ilişkisi kârlı bir şey değildir. Hatta her şeyi zamanında veya önceden bitirince önünde ne kadar fazla zamanın kaldığını göreceksin, çok keyiflidir insanlar proje çizmek için kıvranırken teslime ettiğin projeyle 1 ay okula gitmemek.

Tebrikler tekrar.

Evet onu da okumanı bekliyordum ama bir dahakine dedim. Hep uyandıracak birileri olmayacak. :)

Yumurta kapı ilişkisi kârlı bir şey değildir. Hatta her şeyi zamanında veya önceden bitirince önünde ne kadar fazla zamanın kaldığını göreceksin, çok keyiflidir insanlar proje çizmek için kıvranırken teslime ettiğin projeyle 1 ay okula gitmemek.

Tebrikler tekrar.
Tesekkur ederim , siz demissiniz onceden ama ben dikkat etmedim isin icine girmedigim icin ,ama simdi daha iyi, geriye evler kaldi onlarida yaptimmi tmmdir.

Teşekkür ederim, siz demissiniz onceden ama ben dikkat etmedim isin icine girmedigim icin, ama simdi daha iyi, geriye evler kaldi onlarida yaptimmi tamamdir.

Günaydın, iki dikdortgeni de ust uste nasıl getirebilirim, aynı boyuta getirmek istiyorum. Elimde iki tane dikdortgen var biri buyuk biri kucuk ama ikisinin de uzun kenar/kısa kenar oranı aynı. Birinde kontur cizgileri var digerinde ise yapılar. Lazere hazirlamak icin konturlarin uçlarini duzenlemem lazim, makette arazi uzerine yapilari yapistirmak icin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı