Açıkçası kullanacağınız programlarla hangisinin daha iyi çalıştığını kestiremiyorum. Eğer Nvidia daha üstünse RX 580 yerine GTX 1060'ı tercih edebilirsiniz.
Açıkçası kullanacağınız programlarla hangisinin daha iyi çalıştığını kestiremiyorum. Eğer Nvidia daha üstünse RX 580 yerine GTX 1060'ı tercih edebilirsiniz.
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC ToplamaHocam birde bu fiyatlara hangi siteden bakıyorsunuz?
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplama
Bütçeniz maksimum kaç TL civarı oldu? GTX 1060 RX 580'e nazaran daha pahalı olduğu için ve SSD'den dolayı bütçeyi biraz zorlamamız gerekecek gibi görünüyor. Eğer SSD'yi 500 GB istemeseydiniz bütçeyi zorlamazdık.
Kasa ve özellikle güç kaynağını değiştirmelisiniz. Everest oldukça kalitesiz bir markadır. Bilgisayarın can damarını o markaya emanet etmeyin. Sistem her an çöp olabilir.
Rica ederim.
Yüzde olarak ne kadar iyi olacağını bilemiyorum ancak arada büyük bir fark olacaktır. Alttaki benchmark sonuçlarına göre tahmin yürütebilirsiniz.Konu altına "Teşekkür ederim" ya da var olan bir mesajı tekrar yazmak gibi mesajlar atmak yerine "Beğen" butonunu kullanın.
Eki Görüntüle 339064
Kaynak: PassMark Software - PC Benchmark and Test Software
Eski sisteminiz için de şu dediklerimi unutmayın:
Bu markadan dolayı kaynaklanan bir sorun değildir. Zira bütün markalar aynı GPU'yu kullanıyor. Yaşadığınız sorun MSI'da da olabilirdi, başka bir markada da.Gigabyte olanda sıkıntı yaratmıştı program.
Bu markadan dolayı kaynaklanan bir sorun değildir. Zira bütün markalar aynı GPU'yu kullanıyor. Yaşadığınız sorun MSI'da da olabilirdi, başka bir markada da.
1. Alternatif:
Eki Görüntüle 339155
2. Alternatif
Eki Görüntüle 339158
Size 2 tane alternatif sunuyorum. İlk alternatifin anakartı ve güç kaynağı 2. alternatifinkine göre daha iyi, ancak 2. alternatifin ekran kartı ilk alternatife göre daha güçlü. (Yanlış anlaşılma olmasın, iki sistemde de kaliteli bileşenler kullandım.) Tercih sizin.
23 Kasım'da Black Friday var. Onu da değerlendirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.