Mesela arazi maketi uzerine binayi koyarken arazide sonradan kesme islemci yapmamak icin AutoCAD içinde konturlari ona gore duzenleyip lazere vermek istiyorum. Yapildigini biliyorum ama nasıl?
Hayir, ben 1. Sinifim. AutoCAD bile yok ama projede kullanmak zorunda kaldim maket yapabilmek icin.Siz Civil 3d'de çalışmıyor musunuz?
İzohips katman A, evler B.Mesela arazi maketi uzerine binayi koyarken arazide sonradan kesme islemci yapmamak icin AutoCAD içinde konturlari ona gore duzenleyip lazere vermek istiyorum. Yapildigini biliyorum ama nasıl?
Hocam mimar biri vardi ona gonderdim dwg leri bakalim ne yapacak. Dediklerinizi deniyicem takildigim yerler cok oluyor ama.İzohips katman A, evler B.
Birer katman yarat kopyala, A C ve B D, C ve D yedek.
Trim komutu içinde Extrim olması gerekiyordu. Extrim ile Evleri seç, dene. En kötü ihtimalle her evin alanını tek tek seçip extrim yapacaksın.
Uste uste getirdi iki alanida esitleyip ama lazer icin kontur ve binalarin kesistigi yerleri duzenlemeyi bilmiyorum.Hocam mimar biri vardi ona gonderdim dwg leri bakalim ne yapacak. Dediklerinizi deniyicem takildigim yerler cok oluyor ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.