Avast Antivirüs kendini kapattı

Hero 0.1

Decapat
Yer
de_dust2
Daha fazla  
Meslek
e-spor
Arkadaşlar şimdi Avast antivirüs programı kendini kapatmış bir şekilde buldum. Bu ne olabilir? Benim bildiğim hackerler ele PC'yi geçirince böyle oluyor. Ne olabilir sizce? Korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal virüs ile alakalı bir durum. Kaspersky indirip tarama yapın. Avast kullanmanızı da önermem, Kaspersky kullanabilirsinis, Malwarebytes da olabilir.

Nereden bu kanaate vardınız? Başka herhangi bir şüphe edilecek durum söz konusu mu? Avast'tan veya sistemden kaynaklı da olabilir. Hemen hackerdan şüphelenmeyin. Ekran fotoğrafı atar mısınız 70 günlük (başka sayı da olabilir) süreniz bitmiş olabilir.

Tam tarama yapın. Ek olarak kendini koruma ayarı açık kalsın. Bilgisayara fiziksel olarak erişen birisi kapatmış olabilir mi? Avast güçlü ve sağlam antivirüslerdendir. Kullanıcının kendi onayı haricinde kapatılması pek mümkün değildir. Kullanmanız gerekmiyorsa bilgisayarda Uzak Masaüstü Bağlantısı özelliğinin kapatılması önerilir. Bilgisayarı birden fazla kişi/hesap kullanıyorsa diğer hesap da kapatabiliyor olabilir.
Ekran Alıntısı.PNG

Büyük ihtimal virüs ile alakalı bir durum. Kaspersky indirip tarama yapın. Avast kullanmanızı da önermem, Kaspersky kullanabilirsinis, Malwarebytes da olabilir.

Kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum. Belki arkadaş Kaspersky'ın Avast'dan iyi olduğunu bilmiyor. Aynı zamanda "Antivirüs önermeyin" tarzında bir yazı göremedim.

Tam tarama yapın. Ek olarak kendini koruma ayarı açık kalsın. Bilgisayara fiziksel olarak erişen birisi kapatmış olabilir mi? Avast güçlü ve sağlam antivirüslerdendir. Kullanıcının kendi onayı haricinde kapatılması pek mümkün değildir. Kullanmanız gerekmiyorsa bilgisayarda uzak masaüstü bağlantısı özelliğinin kapatılması önerilir. Bilgisayarı birden fazla kişi/hesap kullanıyorsa diğer hesap da kapatabiliyor olabilir.
Eki Görüntüle 885760

Zaten hep tam tarama yapıyorum bir şey çıkmıyordu hep. Malwarebytes indirdim PC'de 4 reklam dosyası buldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı