Avast bir virüs mü?

  • Konuyu başlatan 404738
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 114
  • Görüntüleme 8B

Avast bir virüs mü?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç Avast'ı sildiniz mi hocam? Dün ben Avast'ı sildim ve Kaspersky'a geçtim. Silmesi hiç de işkence değil. Silme programını indirip bilgisayarı güvenli modda başlatıyorsunuz, sonra Avast'ın dosya konumunu seçip "tamam"a tıklıyorsunuz. İşkence olan nedir?
Sence bu bile uzun sürmüyor mu? Daha basit bir şekilde silinebilirdi.
 
Sence bu bile uzun sürmüyor mu? Daha basit bir şekilde silinebilirdi.
Katılıyorum, zaten denetim masasından kaldırmak yetiyor. Şahsen birçok yazılımı sık sık değiştirip kullanmış biri olarak hiç böyle sorunlar yaşamadım, ne Avast'da ne de başka bir programda.

Bazen zararlılar hakikaten beraberinde McAfee vs. yükleyebiliyor. Eğer orijinal yollardan kurulmamışsa kolayca kaldırılamamasının sebebi zararlı kaynaklı olabilir.
 
Bir arkadaşını Avast'a davet ederek bedava Premium alabiliyorsun. Ek olarak 200 TL değil, 70 TL verdim.
Gardaş 90 Günlük Total Security veriyor Kaspersky, Arkadaş davet etme falan da yok. Hem de Uygulamanın içinde her şey var.

 
Dünyanın en hızlı bilgisayarına avast kurursanız tarama yaptıktan sonra avast Bilgisayarınız yavaşlıyor yavaşlamaması için para verin diye uyarı verir.
 
İndirdiğiniz rastgele Torrent dosyalarından bile sizi bulan bilgisayarınızı sömüren ve silinmeyen bir virüstür Avast. Arka planda sözde bir anti virüs olarak dolaşır ama bilgisayarınızı gizli gizli sömürür. Bu virüsü silmek pek kolay değildir yani sadece dosya konumunu kaldırarak virüs ortadan kalkmıyor...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı