Avast hakkında ne düşünüyorsunuz?

Peki avast! Free kullananlar sizce avast! Free vasat mı yoksa iyi mi?

• Oy verenlerin toplamı
    147
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Klavye gecikme sorununu ağ ayarlarında web sayfalarıyla etkileşim için web trafiğine komut yerleştiri kapatarak çözmüştüm.

Klavye gecikme sorununu ağ ayarlarında web sayfalarıyla etkileşim için web trafiğine komut yerleştiri kapatarak çözmüştüm.
Bir güvenlik yazılımının içerisinde bulunan bileşeni kapatmanın güvenlik açısından doğru olmayacağını düşündüğümden, belirttiğiniz bileşeni devre dışı bırakmamıştım.

Açıkçası uzun zaman kullandım ve hiç memnun değildim. VM üzerine virüs testleri de yaptım ancak sonuç hiç tatmin edici değildi.

Açıkçası uzun zaman kullandım ve hiç memnun değildim. VM üzerine virüs testleri de yaptım ancak sonuç hiç tatmin edici değildi.
Ben 2017'de korsan UCN'dan virüs yiyene kadar kadar antivirüsün ne olduğunu bile bilmezdim. Avast'da o zaman Minecraft oynardım. Çok kastırıp FPS'imi düşürmedi. Sonralarda hiç memnun kalmadım.

Avast kadar aptal bir AV görmedim. Veri çalması bir yana, virüsleri temizlemiyor bile.

Virüs vardı. Yükledim. Cihazınız güvenli dedi. Kaspersky yükledim. 5 tane zararlı buldu. Yeterince açıklayıcı sanırım. Bir de arkasında kendisinden daha çok kalıntı bırakıyor. Hiç gerek yok böyle şeylere.

Ben 796 yıldır Avast kullanıyorum yeğenim, çok memnunum. Bak köprü yaptılar, yol yaptılar, ekonomi süper. Sen neyinden şikayetçisin söyle bakayım?

Kullanmıyorum. Daha iyi olanları var, onları tercih ediyorum.

Bir de hocam siz sürekli Avast! Free diye yazdığınız için Avast yazısını bağırarak ve iki saniye durarak okuyorum. Kafam gitti ya

"Aga'ya Beleş" Antivirusların tamamı koruma açısından risklidir.
Lisanslı Bitdefender yâhut Kaspersky güvenlik yazılımlarından birini tercih etmelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…