talhaca
Hectopat
Selamlar, bir süredir inat ettim antivirüs kullanmamaya. Zira bilgisayarı sürekli olarak yormaktan başka bir iş yapmıyor. Ancak sürekli indirme yapan biri olarak geçenlerde bir ransomware yedim ve kurtulana kadar canım çıktı. Bu yüzden hafif ve düzgün bir antivirüs araştırmaya başladım.
Normal şartlarda güvenlik için Rkill, Sterjo Netstalker ve gerçek zamanlı koruma kapalı olarak Malwarebytes kullanıyorum. Ancak bu program da oldukça ilgimi çekti.
Yapımcı website olan Novirusthanks'in daha önce bazı tweaklarini kullanmıştım. Gayet yararlı olduğu için buna da bir şans vermek istedim.
Protection Options'tan Medium seçtim. Bir tehdit olduğunda sağ taraftan blocked yazısı geliyor.
Oldukça hafif.
Normal şartlarda güvenlik için Rkill, Sterjo Netstalker ve gerçek zamanlı koruma kapalı olarak Malwarebytes kullanıyorum. Ancak bu program da oldukça ilgimi çekti.
Prevent Malware & Ransomware Infections on Windows PC | OSArmor
OSArmor is a Windows application that focuses on preventing malware and ransomware infections by blocking malware delivery methods and suspicious processes behaviors.
www.osarmor.com
Yapımcı website olan Novirusthanks'in daha önce bazı tweaklarini kullanmıştım. Gayet yararlı olduğu için buna da bir şans vermek istedim.
Protection Options'tan Medium seçtim. Bir tehdit olduğunda sağ taraftan blocked yazısı geliyor.
Oldukça hafif.
Son düzenleyen: Moderatör: