Avast kullanılır mı?

Enlyy

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME B450M-K II
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600G
Ekran Kartı: Armor RX 580 8GB
Ram: HyperX Kingston Fury 8GB. 2400Mhz
(2x)
Meslek
Öğrenci
Geçen gün bilgisayarcı olan dayım bize geldi. Bende ona antivirus programı kullanmıyorum, bana iyi bir program indirebilir misin dedim. Avast Free kurdu. Ben kendimde kullanıyorum hiç sorun yaşamadım dedi. Bir Full tarama yaptım hiçbir şey bulmadı. Ama Avast'ı indirdikten sonra oyunlarım veya bilgisayar açılırken her şey çok kasmaya başladı. Uygulamalar donup duruyor. Arkada sadece Steam veya Epic, oyun ve sadece Discord açık olmasına rağmen eskiden hiç kasmıyordu. Şimdi kasmaya başladı. Dedim virus falan mı bu nabıyor bu kadar alan kullanıp arkada. En güvendiğim foruma danışmak istedim :)
Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer bu kötüyse silip başka bir uygulama kullanmalı mıyım? Hangisini kullanmalıyım? Veya hiç kullanmamalı mıyım?

*Manuel sorun etmem.
*Hepsi olur ama para veremem.

Şimdiden teşekkürler.

Geçen gün bilgisayarcı olan dayım bize geldi. Bende ona antivirus programı kullanmıyorum, bana iyi bir program indirebilir misin dedim. Avast Free kurdu. Ben kendimde kullanıyorum hiç sorun yaşamadım dedi. Bir Full tarama yaptım hiçbir şey bulmadı. Ama Avast'ı indirdikten sonra oyunlarım veya bilgisayar açılırken her şey çok kasmaya başladı. Uygulamalar donup duruyor. Arkada sadece Steam veya Epic, oyun ve sadece Discord açık olmasına rağmen eskiden hiç kasmıyordu. Şimdi kasmaya başladı. Dedim virus falan mı bu nabıyor bu kadar alan kullanıp arkada. En güvendiğim foruma danışmak istedim :)
Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer bu kötüyse silip başka bir uygulama kullanmalı mıyım? Hangisini kullanmalıyım? Veya hiç kullanmamalı mıyım?

*Manuel sorun etmem.
*Hepsi olur ama para veremem.

Şimdiden teşekkürler.

Hayır, kullanılmaz.

Virüs programı eğer rastgele her şeye tıklayan, her hıyarım var diyene tuzla koşan birisi değilseniz gerekli bir şey değil. 2005 yılında değiliz windows defender gayet yeterli.

Virüs programı eğer rastgele her şeye tıklayan, her hıyarım var diyene tuzla koşan birisi değilseniz gerekli bir şey değil. 2005 yılında değiliz windows defender gayet yeterli.
Onlar yokta sadece paronayak biriyim. Bişeler bi an kassa noluyo virüs mü var falan oluyorum. Biraz güvence altında hissetmek için anti virus istedim aslında. Hani direk taratıp rahatlayabilmek için

Dayınızın "bilgisayarcı" olduğu belli olmuş.
Yani eski bir bilgisayarcı biraz. 2000lerde çok çalıştı 2013 lere doğru daha az uğraştı bilgisayarlarla ama hala piyasada aktif biri.Şimdi daha çok farklı elektronik cihazlarla ilgileniyor.Ama ozamanlardan köklü bir firma olduğunu söyledi sadece bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı