Avast mı AVG mi?

Ya arkadaş başlık AVG mi Avast mı diye başlıyor tüm ürünleri saymışsınız. Kasperi, Pandayı sormuyor ki başlık sahibi Avast mı AVG mi onu söyleyin. Oto forumları da böyle Opel sorarsın Passat al derler.
 
İkisi aynı şey.
4zk4ex.jpg
 
Yıllardır antivirüs kullanmıyorum. Şu ana kadar da bir sorunla karşılaşmadım, antivirüs kullanmak saçmalıktır Windows Defender yeterli.

Ben de öyle düşünüyordum ama değilmiş.
Windows 10'un ilk çıktığı dönemlerde ve Windows 8.1'in metro geleneğinin sürdüğü dönemlerde Defender'ın ne kadar saçma bir hal aldığını hepimiz biliyoruz. Biri Ayarlar'a gönderiyordu ayarlar seni Denetim Masası'na falan falan.

Günümüzde Defender en temel seviye korumayı sağlayabileceğini ve o kadar da kötü olmadığını kanıtladı. Ne var ki, Defender'ın yeterli olmadığının bizzat şahidi oldum. Eğer ben asla crack falan yapmam hile indirmem virüs kapma ihtimalim yok gibi bir şey demiyosanız mutlaka harici güvenilir bir antivirüs indirin derim.

Kaspersky çok güçlü bir antivirüs ama bilgisayarı öyle yavaşlatıyor ki silmek zorunda kaldım.
ESET ücretsiz bir sürüme sahip değil ve virüs olmayan şeyleri de algılayabiliyor.
Avast benim kullandığım ve önerdiğim bir antivirüs zamanında indirsem virüsü durduracağına eminim.
AVG zaten Avast'ın kopyası gibi bir şey yapımcıları aynı yalnız AVG'de file shredder ücretsiz ama Avast'ın arayüzü daha iyi gibi geldi AVG'de iki saat karantinayı bulamadım.
Hitman, Norton, Bitdefender, Comodo ve Malwarebytes'la ilgili bir bilgim yok deneyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı