Avast nasıldır?

Burada da Kaspersky %65 hocam ben anladım ben bütün virüs programlarını sileceğim dikkatli kullanacağım.
Dikkatle alakası yok. İnternette bir şey aratarak bile virüs bulaştırabilirsiniz. Kesinlikle antivirüs kullanın. Önceki mesajlardan anlayabileceğiniz üzerine forumdakilerin Kaspersky önerme sebebi sadece fanboy olmaları. Yakında Kaspersky'i denemeyi düşünüyorum. Detaylı bir inceleme yaparım. Yine de ben Avast kullanmanızı öneriyorum. Hem antivirüs, hem antimalware, hem firewall. Avast Premium Security'i 1 arkadaşınıza yükleterek bedava elde edebilir veya satın alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Bu arada forumda çok kötü olduğunu söylemek yerine iyileştirmeye çalışırsanız hızlıca dönüp yardım ediyorlar. Sorunları bildirebiliyorsunuz. Mesela bana hızlıca geri dönüş yaptılar.
1616891810189.png
 
Sizce Avast indirilir mi? Bilgisayarı genelde yavaşlatıyor çünkü.

Çok da bir korumasi olmayip indirdiginiz APK dosyalirini engelleyip uyeleginiz bitiyor deyip. Tehdit etkisiz hale getirlidi gibi mesajlar atip (tehdit etkisiz hale getirldi genelde uyelik bitmeye yaklasinca cikiyor) uzatin diye tabi ucretsizide var ve bu yaptiklariyla insanlara acaba Avast vurusmu diye konu acmasini saglamistir (Avast vurus degildir bir ise yaramayan paragoz bir uygulamadir)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı