Avast nasıldır?

Avast sizce nasıl?

  • Güzel bir antivirüs programı

  • Kötü

  • İdare eder


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kaynak domuzu, kaynak domuzu, kaynak domuzu!

Kaynak domuzluğu yapması, veri satması ve Scareware, PuP, Rogue davranışları sergilemesi dışında herhangi bir büyük problemi yok.

Test sonuçlarına göre koruma oranları yeterli gözüküyor, bununla birlikte fazla FP sonuçlar da vermiyor. Firma kendine son zamanlarda kendine bir çeki düzen vermiş gözüküyor, isterseniz deneyebilirsiniz ve bunda özgürsünüz!

Tüm bunlara rağmen, hala daha iyi alternatif AV'ler bulunabilir.
 
Birde şunu anlamadım Avast'a kötü diyenler neye dayanarak kötü diyorlar? Kaspersky fanları oldukları için mi? Yoksa sebebi mi var?
Var. Sürekli altta Ip'in ortaya çıktı gel kardeş VPN al gibi cümleler çıktı. Sicilide temiz değil. Kendine çeki düzen verdiyse bile, adı çıkmış dokuza inmez sekize.
 
Kaspersky kötü demiyorum da fanları çok abartıyor. Güvenlik açısından iyi ama ona bilgisayar sürümü için o kadar para ödemek istemiyorum zaten bilgisayarım McAfee ile geldi ama kullanmıyorum bilgisayarıma kendim bakıyorum Avast'ı da telefonuma bir şey indirdiğim de kontrol ediyor sabahları da tarama yapıyor ve en önemlisi koruyor diye seviyorum. Bana göre gayet yeterli.
 
avast'_n isyan_.png


Espirili mesajlar verebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı