S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 4 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar birçok yerde gördüm. Avast Antivirüs, virüsün kendisidir diyorlar, neden?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 19 Şubat 2024 #21 Avast virüs değildir ama genelde herhangi bir şey yapmak için premium (ücretli versiyon)'u ister virüs diyenler için bunu diyorum Avast virüs ise bütün antivirüsler virüstür. Artı 0 Eksi
Avast virüs değildir ama genelde herhangi bir şey yapmak için premium (ücretli versiyon)'u ister virüs diyenler için bunu diyorum Avast virüs ise bütün antivirüsler virüstür.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.391 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #22 Shaw Dickerson dedi: Arkadaşlar birçok yerde gördüm. Avast Antivirüs, virüsün kendisidir diyorlar, neden? Genişletmek için tıkla... Avast sürekli para isteyen ve kötü bir AV olduğundan böyle konuşulur. Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Arkadaşlar birçok yerde gördüm. Avast Antivirüs, virüsün kendisidir diyorlar, neden? Genişletmek için tıkla... Avast sürekli para isteyen ve kötü bir AV olduğundan böyle konuşulur.