Avast'ı neden kötülüyorsunuz?

Avast gayet iyi bir AV kötüleyen birinin görmedim forumda şuana kadar. Sadece Kaspersky'ın daha iyi olduğunu söylemişlerdir. Neden bu kadar çok hayranı var Kaspersky'ın onu bende çözemiyorum.
Kör olsan daha fazla şey bilirsin, ne yaptınız sadece bir konuda falan mı mesaj attınız?

Kaspersky'ı bir kere indirdim, zararlı yazılım tespit edildi bilgisayarınızı yeniden başlatın yazıyordu bende tıkladım. Bilgisayar açıldığında fare ve klavye çalışmıyordu o gündür uzak duruyorum.
Kaspersky benim bilgisayarın siyah ekran sorunun çözdüğü günden beri öneriyorum.
Sizin bilgisayarda olmasın sıkıntı?

Avast kötülenmiyor, sadece önerilmiyor. Tarama ve tespit motorları yeterli sezgisel tespit düzeyinde değil, imza tabanı çok geniş olabilir fakat tanınmayan, yeni örneklere karşı rakiplerine göre geride.

AVG ile birleşmesinden sonra AVG'nin sezgisel taramasını aldı ve kullanıyor hala, ilk başlarda muhteşem işler çıkarsa da şu anda standart bir AV yazılımından farksız, tercih edilmesi için ekstra bir sebep yok.

Hayır, kendisini korumaya aldığı için silemiyorsunuz. Avast'ın antivirüs korumasını kapattığınız sürece silebilirsiniz. Olması gereken bu zaten.

avast.PNG

Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast Buyurun hocam, normalde korumayı kapatmama rağmen uygulama silinmiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı