Avast'ı neden kötülüyorsunuz?

Bazı hile ve korsan programlarının yanında yüklenen Anti-Virüs programı ne kadar kaliteli ve güvenilir olabilir ki?

Onlar gerçek Avast değil. Normal yazılımların yanında isteğe bağlı yükleneni diyorsan o gerçek Avast ama korsan oyundan geleni gerçek versiyon değil. Avast çok kullanıldığı için yapılan bir kandırmaca gibi düşünebilirsin.

Onlar gerçek Avast değil. Normal yazılımların yanında isteğe bağlı yükleneni diyorsan o gerçek Avast ama korsan oyundan geleni gerçek versiyon değil. Avast çok kullanıldığı için yapılan bir kandırmaca gibi düşünebilirsin.

Evet biliyorum ama bu durum nedense çoğunlukla Avast'ta oluyor.

Sahte bile olsa hiçbir zaman programların yanında sahte ESET, sahte BitDefender veya Kaspersky yüklendiğini görmedim.

Sahte bile olsa hiçbir zaman programların yanında sahte ESET, sahte BitDefender veya Kaspersky yüklendiğini görmedim.

Bunda Avast'ın bir suçu yok, adamların yapacağı bir şey de yok. Korsan oyun indiren kişi suçlu.

Sadece bu tür programların yanında en çok Avast kurulduğu için insan güvenemeyebiliyor, içine sinmiyor.

@Silinen üye Kaspersky'ın sezgisel motoru Avast'a göre çok daha gelişmiş seviyede.

Kaspersky en iyisidir diye bir şey yok ama Avast'a göre daha az kaynak tüketiyor ve dediğim gibi sezgisel motoru daha iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı