• Evet degistirmelisin

Oy: 27 42,2%
  • Hayir böyle kalsin

Oy: 37 57,8%

• Oy verenlerin toplamı
    64
  • Anket kapandı .
Makaleler
23
Avatarimdan rahatsiz olanlar var, sevenler var.
Sizleri de düsünerek cogunlugun karariyla uygulayacagim 7 günlük bir anket actim. 7 gün sonra cogunlugun kararina göre avatarimin durup durmayacagina sizler karar verin. Eger degisirmelisin karari cikarsa avatar kullanmayi düsünmüyorum hatta

Burada da demokrasi islemeli

Sevgiler

Bu resim değiştirme işine karşıyım. Ben genelde resimlere bakıyorum ama isimlere pek bakmıyorum. Sade bir resim ne de olsa

O resim senin için artık ikonik bir şey. Başka bir resime alışmamız uzun sürebilir Bence böyle kalsın abi. Sonuçta avatar, hesap senin. İstediğin gibi yapabilirsin, kurallara uyduğu sürece kimse de karışamaz.

Cogu kisi benim Realivex oldugumu bile unutmustur belki Hem profil fotografi hem de isim degisikligi yaptim.

Marka gibi davranmak en doğrusu. Başta güzel bir isim - güzel bir profil fotoğrafı belirlenir; sonra hiç dokunulmaz.
Ben yeni bir isim ve profil resmi arayışına girsem; eminim şuan kullandığım kadar başarılı olmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…