AVG'den vazgeçilmeli mi?

Gereksiz hocam. Arkada sürekli işlemcimi ve ramimi kullanacak hiç gerek yok. Yıllardır bu şekilde kullanıyorum. Banka hesaplarıma, kripto hesaplarıma çok giriş yaptım ne bir param çekildi ne de farklı bir durum yaşandı. Güvenilir sitelerden dosya indirilirse hiçbir problem yaşanmaz. Korsan oyun oynansa dahi güvenilir bir torrent sitesinde indirildiği sürece problem olmaz.
Oyunun ortasında IP'niz herkese görülür diyor hep.

Oyunun ortasında IP'niz herkese görülür diyor hep.
Böyle bir şey mümkün değil hocam. IP adresin öğrenilse dahi yapabileceği çok da bir şey yok.
DDOS atar en fazla ya da Ip adresinden sadece yaşadığın şehri öğrenebilir. Eğer dinamik IP kullanıyorsan zaten modemi açıp kapattığında IP adresin de değişecektir.
Ama böyle bir durum asla yaşanmaz hocam.

Bir de nedense son günlerde CPU'yu salmıyor. Şimdi Kaspersky yüklemeye gidiyorum.
Eğer illa ki kullanacaksan Bitdefender ya da Kaspersky kullan. Her iki virüs programı da AV TEST programından ödül almış virüs programıdır.

Bitdefender
1748883495963.png

Kaspersky
1748883559954.png

Gereksiz hocam. Arkada sürekli işlemcimi ve RAM'imi kullanacak hiç gerek yok. Yıllardır bu şekilde kullanıyorum. Banka hesaplarıma, kripto hesaplarıma çok giriş yaptım ne bir param çekildi ne de farklı bir durum yaşandı. Güvenilir sitelerden dosya indirilirse hiçbir problem yaşanmaz. Korsan oyun oynansa dahi güvenilir bir Torrent sitesinde indirildiği sürece problem olmaz.

Aynı fikirdeyim, adı sanı bilinmedik yerden GTA7 indirirseniz girebilir ama yani, genellikle virüs olmayan şeye virüs demekten başka bir şeye yaramıyor.

Aynı fikirdeyim, adı sanı bilinmedik yerden GTA7 indirirseniz girebilir ama yani, genellikle virüs olmayan şeye virüs demekten başka bir şeye yaramıyor.
Dediğim gibi hocam. En güzel virüs programı bilinçli internet kullanımı. :D Sağlam bir rat ya da keyloggerı zaten virüs programının da görmeme ihtimali var. Hele ki AVG hiç görmez.

Başlıkta gördüğünüz gibi, açıklamaya gerek yok.
Eğer korumasından ve performansından memnunsanız bence gerek yok, iyi bir AV programı uzun süreler kullandım, eğer memnunsanız bence gerek yok hocam.

Bir de nedense son günlerde CPU'yu salmıyor. Şimdi Kaspersky yüklemeye gidiyorum.
Hocam sanırım memnun değilsiniz AVG'den, paranız varsa kesinlikle ESET öneririm, yok para veremem diyorsanız Kaspersky Free ya da BitDefender Free deneyebilirsiniz fakat BitDefender biraz ağır bir program ona göre.

Dediğim gibi hocam. En güzel virüs programı bilinçli internet kullanımı. :D Sağlam bir rat ya da keyloggerı zaten virüs programının da görmeme ihtimali var. Hele ki AVG hiç görmez.
AVG hiç görmez kanısını nereden çıkardınız hocam? AVG sayesinde kaç tane trojan'dan kurtuldum, tamam gömüyorsunuz da bu kadar da gömmeyin be.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı