Kaspersky mi? Bitdefender mi?

çalıştırmadan önce kaspersky ile tarattım hiç bir şey bulmadı.

Daha sonra sistemi genel olarak tarattığım da o crack dosyasını virüs olarak gördü ve blokladı. Diğer bilgisayarım da da aynısını yaptı.
Bu Kaspersky'ı kullanmasını bilmeyen kişilerde tabi ki kafasını karıştırır. Çünkü ayarların bir sürü etken ve etkileşimi mevcut. Bu yüzden çoğu kişi Kaspersky da suç bulur :) Ancak suçu olan firma değil her yazılımda olması gerektiği gibi kullanıcıdır. Çünkü bilmediğin bir uygulamayı kullanmaman gerekir.
Kısaca Kaspersky'ın ayarlarına karışmayın o sizi kontrol eder zaten. Bu durumu anlatmakla olmaz bilgisayar içine iyice girmedikçe anlatacaklarım size boş gelir.

Neyse, PC elime geçtiği zaman bu değerlendirmeleri yapmak daha mantıklı olucak gibi gözüküyor.

Şimdilik ikisinide kötü diyenler var.
İyi diyenler var.

Benimde tercihim Kaspersky'dan yana.
Zaten, alacağım PC'nin özellikleri yüksek, bilgisayarı kasacağını sanmam.

Kaspersky'da hem fiyat hem de performans açısından iyi bir tercih diye düşünüyorum.

Artık kullandığım zaman Performansını detaylı bir şekilde incelerim.

İki programda kaliteli fakat benim gönlüm bitdefender'dan yana çünkü sistemimi daha az yoruyor. İnternet ile çok haşır neşirim (alışveriş gibi) bu şeylerde bana güvenlik konusunda çok yardımcı oluyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı