AVM'de Polisin kimlik sorması

Hocam adam gitti Mi Band 6 bilekliğe resmen bomba gözüyle baktı.
Bakınız Polis değilim hangi düşünce ile böyle bir şey yapma gereği duydu onuda bilmiyorum fikir tahmin yürütmek imkansız. Ama bayan arkadaşların giyimlerine söz etmesi rahatsız edici ki biz millet olarak Polisimize güveniyoruz eğer polisimiz bize bu tarz saçma sorular ile gelirse bu Emniyet teşkilatının itibarını zedeler.
 
Maalesef ülkemizde terör bu kadar yaygınken bu tür uygulamalar bence normal. Eğer kötü birisi değilseniz bırakın arasınlar. Güzel güzel konuşun ve anlaşmaya çalışın. Art niyet görüyorsanız o zaman şikayet edebilirsiniz elbette.

Kızlara gelip siz neden böyle giyindiniz demesi.

Lütfen yanlış anlamayın ama bu da yine ülkemizde olan şeyler. Tek erkek 3-4 kız olunca sizi kadın pazarlayan adam sanmış olabilir. Kızlar da biraz fazla süslüyse yani muhtemelen bu yüzdendir.
 
He o kızlardan bir tanesi de benim sevgilim söylemeyi unuttum. Aynı evdeyiz hepimiz de habersiz bir şey olma olasılığı falan da yok özellikle altını çizerek belirtmek istiyorum.
 
Herkese merhaba, bir o kadar rezil ve komik bir olay ile karşınızdayım. Bugün kutlamadan geliyorduk. 4 kişiyiz. Tek erkek benim diğerleri kız. Aile gibi olduğum en yakın arkadaşlarım onlar da neyse bir şeyler yer içeriz diye AVM'ye giriyoruz. Üstümde sadece arabanın anahtarı cüzdan ve telefonum bilekliğim falan var. Kızlarda da çanta telefon var işte klasik. AVM'ye gireli 1 saat olmuş arkadan bir tane polis çıkıp geliyor biraz uzaktan bakıyor bizde bir şeyler yiyoruz. Adam selam veriyor buraya kadar her şey yolunda asıl olay şimdi başlıyor. Kimlik kontrolü yapmak istediğini söylüyor durduk yere. Ben de kimliğimi veriyorum bakıyor bir şey çıkmıyor. Adam ben bunlari neresinden vurup götürürüm der gibi siz neden böyle giyindiniz diyor. Üstümüzde de abartılı hiçbir şey yok. Sonra adam çıkar bakayım ceketini diyor orada bilekliği görüyor. Yahu adam sen hiç mi bileklik görmedin? Adam bilekliği de istiyor çıkarıp veriyorum. Adam kaldirmis havaya inceliyor bir şey mi var bunda diye. Adam resmen bizimle eğleniyor. Neyse sonra kadın polis geldi bu kez de kızları aradı. Sonra top döndü dolaştı yine bana geldi. Kimliğe bir daha bakmak istedi bu sefer de dedi ki gel sen bizimle bakayım dedi. Ben de itiraz ettim tabii başta sonra dışarı kadar çıktık hepimiz de. Kapıda ki AVM güvenliği en sonunda olaya dahil oldu polis aynen şöyle söyledi pardon karıştırmışız galiba dedi. Adam bizi hem rezil ediyor hem de durduk yere çanta üst kimlik falan ne varsa kontrol ediyor, hem de sen gel bakalım diyerek bizimle uğraşıyor. Ben bunları şikayet edebilir miyim? Oyun oynadı resmen bizimle adam.

Hangi AVM?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı