Avrupa'da LGBT haklarına en az önem veren ülkeler Azerbaycan, Türkiye ve Rusya oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Emir M. şunu da söyleyeyim: Bu LGBT'li bireyler bu kadar ön plana çıkarmasaydı, şundan emin olabilirsiniz ki çoğu kişi LGBT'nin adından bile haberdar olmazdı. Gereksiz yere ön plana çıkarıldı. Milletin yaşam tarzı beni ilgilendirmiyor, kişisel tercihleri.

LGBT ile alakası olmayan oyunlarda bile LGBT, sjw içerikleri gözümüze sokuluyor. Sokma kardeşim, ben görmek zorunda değilim. Karşı cins diye tabir edilen şahıslar benim farkındaligimi görmüyorsa ben de onlarınkini görmek zorunda değilim. Senin farkındalığın ne? Pembe ruj sürmek mi? Altına tayt çekmek mi? Rimel sürmek mi? Saçını boyamak mi? Bu mudur yani?
 
Son düzenleme:
@ktskn bunları kısıtlayan yok kardeşim. Erkek erkeğe ya da kız kıza evlenmek istiyorlarsa Amsterdam'a gidebilirler, Amsterdam'da bu durum yasal. Böyle bir şeyin Türkiye'de yasal olabilmesi mümkün değil.
Toplumun kabul etmediği şeyleri zorla dayatıp, ters tepince de çığrınıyorlar. Acaba ne zaman akıl sahibi olurlar?
 
LGBT ile alakası olmayan oyunlarda bile LGBT, sjw içerikleri gözümüze sokuluyor. Sokma kardeşim, ben görmek zorunda değilim. Karşı cins diye tabir edilen şahıslar benim farkındaligimi görmüyorsa ben de onlarınkini görmek zorunda değilim.
Ayrıca LGBT keşke sadece eşcinsellik olsa. Yok trans, yok çocuk trans, yok pan, yok atak helikopteri... Hayal dünyalarındaki pislikleri bize de bulaştırmaya çalışmaları çok iğrenç.
 
@ktskn sorsan kendilerininki özgürlük, Türkiye'de bu tarz şeyler hiç yasal olmadı ve yasal olması da mümkün değil. Toplum tarafından da istenilen bir şey değil, sırf azınlık kısım istiyor diye de istemeyenlerin hakkı göz ardı edilecek değil. Bunları çok umursamayın derim, istedikleri ilgiyi vermeyin.
@Emir M. işte sorsan kendilerinin ki özgürlük, özgürlük adına bunu yapıyorlar. İnanırsan :D

Peki neden? İslamcilar ve haci hocalar yuzunden mi?

Hayır, halk tarafından istenen bir şey değil. Şahsen gerek olduğunu da düşünmüyorum.
 
@ktskn bunları kısıtlayan yok kardeşim. Erkek erkeğe ya da kız kıza evlenmek istiyorlarsa Amsterdam'a gidebilirler, Amsterdam'da bu durum yasal. Böyle bir şeyin Türkiye'de yasal olabilmesi mümkün değil.

Bunun sınırı nedir? Bu kafa ile çok geçmeden şort giymek isteyen Almanya'ya evlilik öncesi ilişki isteyen İsveç'e gibi saçma tutumlara da girişilir. Anadolu köy kafası anlaşılamaz, inanılmazsınız. Ülkede evinde oturan herhangi bireye sonsuz sayıda insan müdahale etmek istiyor. Senin yaşadığın Türkiye'de yasalar değişmiyor galiba. Ayrıca Amsterdam da kollarını açmış bu hasta zihniyetten yeterince zehir emmiş insanları bekliyor. Toplum olarak onları sevmiyormuşuz, bu kafa yüzünden 2. seviye ırk muamelesi görüyoruz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı