Avrupa'da LGBT haklarına en az önem veren ülkeler Azerbaycan, Türkiye ve Rusya oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahsen herkesin kişisel tercihi ve LGBT olayının da bu kadar üste çıkarılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Haberlerde görüyoruz ki LGBT bireyler sürekli eylem üstüne eylem yapıyor. Arkadaş, bana ne sizin kendi kişisel tercihinizden :D Neden bu kadar üste çıkartıyorsunuz ki? Gereksiz. Amaçları sadece ilgi çekmek.
Haberlerde ve sosyal medyada gördüğünüz; haberlerdekilere palyaço, sosyal medyadakilere ilgi zombileri diyorum; haricinde bu yaşamlarını başkasının eğlence oyuncağı yapmamış kişiler de sıfır sıkıntı yaşamaya devam ediyor.

Twitter'da bi' trans var, her gün tuvalette fotoğraf çekinip "ayol beni istewmiyolarw" yazıyor.

TV'lerdekilerin hepsinin elinde her gün pankart. Yahu işiniz gücünüz yok mu?

İlginç bir tablo. Kişneyen eşşeğe kırbaç vururlar mı diyeyim, bilemedim.
 
Bunu şöyle açıklıyor, "Eş cinsellik, yamyamlığın veya benzeri bazı diğer vahşi davranışların aksine, toplum içerisindeki diğer bireylere hiçbir zarar vermediği gibi, diğer bireylerin istekleri dışında bir şeyler yapmasına zorlanması gibi bir içeriği de bulunmamaktadır. "

Ensest zorla yapılan bir olay değil, genel olarak karşılıklı istek ile oluyor. Ancak çevreye veya kişi ve kişilere zarar verme ihtimali var çünkü ensest ilişki sonucu doğacak çocuğun engelli olma ihtimali var. Bu yüzden ensest bu şekilde savunulamaz.
Eğer doğum olmazsa engelli olma ihtimali yok ama. Eş cinsellik ile aynı beklentilere sokulduğunda (seks sonucu üreme olmaması) bu bahsedilen handikap ortadan kalkıyor. Bu tarz durumların da savunulabileceği yorumlara yol açıyor doğaya başvurma hikayesi.
 
Ya da pedofili? Çocuk razı geldiğinde, gerçekten 15-16 yaşında isteye isteye 40 yaşındaki bir bireyle seks yapmak istediğinde bunu normal görecek miyiz? Bu da doğada var çünkü. 9 aylık kediler çiftleşebilir. Rahimleri oluştuktan sonra çiftleşme dönemi geldiğinde doğrudan çiftleşmeye hazırlar. Buna benzer pek çok mevzu var. Doğaya başvurma safsatası aynı şekilde eşcinsellikte de geçerli.

Hayır çünkü pedofili Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından 1968 senesinden beri bir hastalık olarak görülüyor.
 
İkiden fazla cinsiyet olduğu bilimsel olarak da yanlış. Bugün sırf bu kavrama karşı çıkabilmek için, yetersiz araştırmalarını aklayabilmek için "gender" ve "sex" ayrımı yaptılar. Gender kişinin kendini nasıl hissettiğidir diye bir şey uydurdular. Yüz yıllardır kullanılan terimlerin anlamlarını değiştirdiler.

Öldüğün zaman herhangi bir doktor senin "kendini nasıl hisettiğin" üzerinden cinsiyet tahmininde bulunmayacak. Hasta olduğunda vücudundaki değerler "gender" üzerinden yorumlanmayacak. 2 cinsiyet vardır ve bazı hormonsal ve/veya genetik bozukluklarla kişi iki cinsiyetin unsurlarını da taşıyarak doğabilir. Bu üçü dışında ortamda başka cinsiyet yok. Ayrıca trans kadınlar veya trans erkekler, adları üstünde transtır, hedef cinsiyete ait değiller.
Kim iddia etti ikiden fazla cinsiyet olduğunu?
 
Hayır çünkü pedofili Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından 1968 senesinden beri bir hastalık olarak görülüyor.
Mesela benim başta dediğim de buydu. Pedofili bir hastalık. E madem bu ve benzeri şeyler hastalık eşcinsellik neden değil? Zararsız elbette ama aradaki fark ne?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı