Avrupa'da LGBT haklarına en az önem veren ülkeler Azerbaycan, Türkiye ve Rusya oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır çünkü pedofili Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından 1968 senesinden beri bir hastalık olarak görülüyor.
Değil mi? Pedofiliyi de tedavi edemiyoruz ama. Hiç bir hormon tedavisi ve sinir ameliyatı bunu tedavi edemiyor. Dürtüyü bastıramıyor. Tek yapılabilen şey pedoların kendilerine hakim olmasını telkinlemek. Bu değerlendirme de pedofiliyi de hastalık olmaktan çıkarır. Anlamadığınız nokta bu. Bugün bir şey hastalık olmaktan çıkıp çıkmayacağı belirli kurumların beklentilerine bakıyor. WHO bunun aksini iddia ediyor olsaydı hala hastalık olduğunu savunanlar ağırlıkta olacaktı. LGBT'nin bugün nasıl bu kadar baskın bir konumda olduğunu hiç düşünüyor musunuz? Nasıl güç kazandıklarını? Sadece masum bir kaç insanın çabalarıyla mı oldu sanıyorsunuz LGBT'nin bu başarısı? Yarın bir gün belirli lobiler pedofiliyi aklamak istediklerin de yine aynı acındırma, azınlık duygusuyla önce çıkacak. Ensesti yaygınlaştırmak isterlerse bunu reklam yapacak ve hastalık olmaktan çıkaracaklar.

100+ mesaj var. En baştan okuyup tartışmaya girmeye değer mi? Biri yanıtlayabilir mi beni?
Sanmıyorum değeceğini.
 
Son düzenleme:
Değil mi? Pedofiliyi de tedavi edemiyoruz ama. Hiç bir hormon tedavisi ve sinir ameliyatı bunu tedavi edemiyor. Dürtüyü bastıramıyor. Tek yapılabilen şey pedoların kendilerine hakim olmasını telkinlemek. Bu değerlendirme de pedofiliyi de hastalık olmaktan çıkarır. Anlamadığınız nokta bu. Bugün bir şey hastalık olmaktan çıkıp çıkmayacağı belirli kurumların beklentilerine bakıyor. WHO bunun aksini iddia ediyor olsaydı hala hastalık olduğunu savunanlar ağırlıkta olacaktı. LGBT'nin bugün nasıl bu kadar baskın bir konumda olduğunu hiç düşünüyor musunuz? Nasıl güç kazandıklarını? Sadece masum bir kaç insanın çabalarıyla mı oldu sanıyorsunuz LGBT'nin bu başarasının? Yarın bir gün belirli lobiler pedofiliyi aklamak istediklerin de yine aynı acındırma, azınlık duygusuyla önce çıkacak. Ensesti yaygınlaştırmak isterlerse bunu reklam yapacak ve hastalık olmaktan çıkaracaklar.


Sanmıyorum değeceğini.
Cinsel eğilimin çoğu zaten doğustan gelir... Pedofili ise iler ki yaşlarda gelişen bir olaydır.
 
EFPA ve APA gibi bir sürü kuruluş bunun ampirik araştırmasını yapmış. Daha ne istiyorsun?
Sadece bu konuda değil, birçok konuda yapılan bilimsel çalışmaların belli mercilerin eleğinden geçirildiğini söylüyorum. LGBT'yi normalleştirmek için çalışan yapıları fonlayanlar, bunun aksine çalışma yapanların yaptığı çalışmaları karalıyor, camiadan soyutluyor. Sadece bilim camiasında değil, kültür alanında, spor alanında, aklına gelebilecek her yerde bunu empoze etmek için uğraşıyorlar.
 
Cinsel eğilimin çoğu zaten doğustan gelir... Pedofili ise iler ki yaşlarda gelişen bir olaydır.
Arkadaşın ve benim demek istediğim şu; yarın LGBT'yi her türlü camiaya işitirmek için uğraşan merciler; pedofili için de bilimi alet ettiğinde evet pedofili de normaldir diyecek misiniz demeyecek misiniz? Biz bilimsel çalışmalar yaptık, pedofili normaldir çünkü bilim bunu diyor denildiğinde savunacak mısınız?
 
Arkadaşın ve benim demek istediğim şu; yarın LGBT'yi her türlü camiaya işitirmek için uğraşan merciler; pedofili için de bilimi alet ettiğinde evet pedofili de normaldir diyecek misiniz demeyecek misiniz?
Pedofili insanlığın başından beri suçtu, hem sosyolojik hem bilimsel olarak (sosyoloji de bilimdir gerçi)
En baba nihilist bile bunu savunmaz ya. Sağcılar ve hayal dünyaları..
 
Pedofili insanlığın başından beri suçtu, hem sosyolojik hem bilimsel olarak (sosyoloji de bilimdir gerçi)
En baba nihilist bile bunu savunmaz ya. Sağcılar ve hayal dünyaları..
Cümle kurarken seçtiğiniz kelimeler ve yöneldiğiniz argüman; sorduğumuz soruya kendi içinizde net bir cevap veremediğinizi gösteriyor.
 
Değil mi? Pedofiliyi de tedavi edemiyoruz ama. Hiçbir hormon tedavisi ve sinir ameliyatı bunu tedavi edemiyor. Dürtüyü bastıramıyor. Tek yapılabilen şey pedoların kendilerine hakim olmasını telkinlemek. Bu değerlendirme de pedofiliyi de hastalık olmaktan çıkarır.

Pedofili mental bir sorundur. Bir şeyin tedavisinin olup olmamasının o şeyi hastalık durumundan çıkaracağını ilk defa duymuş oldum sayenizde. AİDS için tam olarak bir tedavi geliştirilebilmiş değil. Şimdi AİDS bir hastalık değil mi yani? Veya şizofreni, o da mı hastalık değil?

Bugün bir şey hastalık olmaktan çıkıp çıkmayacağı belirli kurumların beklentilerine bakıyor. WHO bunun aksini iddia ediyor olsaydı hala hastalık olduğunu savunanlar ağırlıkta olacaktı. LGBT'nin bugün nasıl bu kadar baskın bir konumda olduğunu hiç düşünüyor musunuz? Nasıl güç kazandıklarını? Sadece masum birkaç insanın çabalarıyla mı oldu sanıyorsunuz LGBT'nin bu başarısı? Yarın bir gün belirli lobiler pedofiliyi aklamak istediklerin de yine aynı acındırma, azınlık duygusuyla önce çıkacak. Ensesti yaygınlaştırmak isterlerse bunu reklam yapacak ve hastalık olmaktan çıkaracaklar.

Haklısınız, hatta dünyayı da 5 büyük aile yönetiyor değil mi? Dış güçler de çocuklarımızı eş cinsel yapmaya çalışıyor hatta.
 
Pedofili insanlığın başından beri suçtu, hem sosyolojik hem bilimsel olarak (sosyoloji de bilimdir gerçi)
En baba nihilist bile bunu savunmaz ya. Sağcılar ve hayal dünyaları..
Bu savunmayla ensest normal kabul ediyoruz o zaman? Evrim teorisinde de, dinlerde de insanlığın yayılmasında ensestin büyük bir katkısı var. Bu durumda ensest iyi mi kabul edilecek bilimsel kurumlar iyi derse?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı