Zeu5
Decapat
Evet gereksiz, sen hiç o derslerin amacına uygun yapıldığını gördün mü? Ben görmedim, varsa da nadir çok nadir.
Ben gördüm Türkiye'de nasıl bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gereksiz, sen hiç o derslerin amacına uygun yapıldığını gördün mü? Ben görmedim, varsa da nadir çok nadir.
5 gün sisteminin ideal olduğu kanaatindeyim ancak örneğin bizim programda sosyal etkinlik vs. haftayı doldurmak için zaman kaybı dersler mevcut.
Bizler için 5 gün iyi ama gereksiz dersler var ve gün başına 8 ders saati var, günlük 4-5 ders saati ideal.
Saat 12'den sonra öğrencilerin odağı kayboluyor, inan bana yarım saat olmak üzere 4-5 ders görsen bilgiyi dâhâ iyi kavrarsın.Öğle vakti okul bitmeli. Bence günlük 6 ders ideal. Fazlasını ne öğretmen, ne öğrenci kaldıramıyor.
Gördüğümüz konuların hâlâ bir çoğu günlük hayatta asla karşımıza çıkmayacak. Logaritme, polinom gibi konular eminim bir mühendisin çok işine yarayacaktır ama benim yaramayacak.Olmaması taraftarıyım. Zaten hafifletilen müfredat okullar 4 güne inerse daha da kötü hâle gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.