AWP ile yaptığınız en iyi vuruşlar

CGTYKSY55

Kilopat
Ben video kaydı alamadım ancak bu yeterli olur sanırım :D.

Dosya Ekleri

• 20200722001313_1.jpg
    20200722001313_1.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında bütün arkadaşlarım CS oynardı, ben pek yanaşmazdım. Hala öyleyim, nedenini bilmiyorum. Daha çok Battle Royale oynamıştım.

Bu nedenle PUBG oynadık fazlasıyla, kısa kesmek gerekirse AWM ,nam-ı diğer AWP, sayılıyorsa yaklaşık 2-3 dakika içerisinde AWM ile 5 kill almıştım, Erangel idi map. Güzel zamanlardı 🙂

Ben araştırdım ancak noscope ile ilgili bir rekor bulamadım. Eğer birisi benimkinden daha yüksek bir mesafeden noscope vurmadıysa rekor bende :D

Ben PUBG Mobile Lite'da ekibimle oynarken alana yetişmeye çalışıyorduk sonra arkada birisi çıkıp bizon ile beni tararken 360 derece hızla dönüp aşırı hızlı quick atmıştım sonra adam tümünü açık hile deyip küfür etmişti. Edit: Direk HS gitmişti.
Kill rekorum 28. ligim Fatih ilk 50 civarı.

Dün Dust 2 haritasında, CT'de iken, longdan A rampaya rushlayan adamlara sıktım. Smoke vardı, görmedim. Dürbün de açmadım. Dürbünsüz, sis içinden 3 kill, tek mermi. :D Rank maçım sanıyordum. Rank atlayamadım. Herhalde bütün şansımı orada kullandım. 6-7 ay şans bana bakmaz artık. :D

Yine dün, AWP ile Kqly vuruşu yapamıştım, adam Goose'daydı.

Rank: LEM

Ben araştırdım ancak noscope ile ilgili bir rekor bulamadım. Eğer birisi benimkinden daha yüksek bir mesafeden noscope vurmadıysa rekor bende :D

Topluluk sunucuları o sıralamaya girmiyor maalesef. Resmi sunucularda da o kadar geniş ve uzun bir alan olmadığı için görmemeniz normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı