AX200 ile ROG STRIX B550-A uyumlu mu?

aademirciogluu

Kilopat
Katılım
13 Temmuz 2015
Mesajlar
762
Çözümler
7
Arkadaşlar 2 PCI Wi-Fi kartı arasında kaldım. Biri bu:


Diğeri de bu:


İkisi de sanırım AX200 kullanıyor. Ben B550-A ROG STRIX ve 5800X kullanıyorum. Uyumluluk sıkıntısı çıkarır mı? İlk linktekinin açıklamasında "yalnızca Intel platformu, AMD'yi desteklemez." yazıyor. Ayrıca bunlar haricinde bir öneriniz varsa alabilirim.
 
AX200 yanlış bilmiyorsam B450 ile sorun çıkarıyordu. Şu an A520 ile kullanıyorum. Sıkıntı yok.
 
B550 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarır mı peki sizce? Ayrıca bunlar haricinde iyi bir PCI kart biliyor musunuz?
AMD tarafında biraz şans işi ama büyük ihtimal çalışacağını varsayıyorum. Ayrıca İntel'in AX200, AX201 ve AX210 gibi çipleri şu an üst seviyedeki Wi-Fi kartlarıdır. Daha iyisi olacağını sanmıyorum.
 
Bunu önerebilirim:


İade konusunda sorun yaşamayacağınız siteden kaliteli bir ürün. Uyumsuzluk durumunda hızlı bir iade ile farklı bir ürün deneyebilirsiniz.
Hocam daha iyisi aynı fiyata var
 
@aademirciogluu Ürün performansları ve iç yapısı birebir aynı. Ekstra dışarıya uzanan bir anten sizin için daha cazipse bahsettiğin ürünü tercih edin. Benim önerim Amazon'dan bu ürünü alıp, anakartınızla uyumlu mu değil mi bakın. Eğer uyumluysa ve diğer ürün aklınıza daha çok yatıyorsa, bunu iade edip onu alabilirsiniz. Amazon iade konusunda hızlı ve başarılı. Depopark'tan aldığınız ürün uyumsuz çıkarsa 2-3 hafta beklemeniz gerekebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı