İnceleme Axen 50” webOS TV

Vatan Bilgisayar'dan 5099₺ye satın almıştım cihazı. Cihaz hakkında ilk değerlendirmelerim:

- Görüntü kalitesi çok iyi. Bu fiyata böyle bir kalite beklemiyordum. Yenileme hızı sanırım 60 Hz. Bir tık üzüyor olsa da fiyatına göre muazzam olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

- Ses kalitesi muazzam ötesi. Ses kalitesine acayip şaşırdım. (kutusunda Dolby Audio desteği olduğu yazıyordu)

- Sağdan, soldan, tam karşıdan, mesafe fark etmeksizin görüntü her yerden net bir biçimde görülüyor.
Yazılım hakkında incelemelerimi konuya ekleyeceğim. Şu an cihazda webOS 4.40.25 sürümü yüklü. Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.

2FFAC5F6-B457-4E81-AFE7-57CDACB27A98.jpeg

4E56E6C5-342C-41B4-BB89-E6E54803A6A6.jpeg

50270A44-8143-4B68-9AEF-E160E5C2BED9.jpeg

687E9831-79F3-4E95-A8E2-28CEF263C95F.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimkisi Horoz Lojistik ile geldi. Gelmesi tam 1 haftayı buldu. Normal kargo süreleri 2 iş günü iken 5 iş günü + hafta sonu bir sürede geldi. Ama kutu çok sağlam geldi. Kutuda hasar da yoktu.

Horoz lojistik hep ağır nakliyat. Tercih etmeyin.

Bende Axen ile Dijitsu arasında kararsız kaldım en son BİM’den 50’ android dijitsu aldım. Prime video açılmıyor desteklemiyor tv o kötü oldu. Sanırım axen de desteklemiyor.
Açıyor. Tüm uygulamalar lisanslı. 4K.

Bende Axen ile Dijitsu arasında kararsız kaldım en son BİM’den 50’ android dijitsu aldım. Prime video açılmıyor desteklemiyor tv o kötü oldu. Sanırım axen de desteklemiyor.
Axen WebOS TV'de sadece BluTV (Web tarayıcıdan da izlenmiyor) ve MUBİ (Web tarayıcıdan izliyorum) eksik.
Prime Video, Disney+, Netflix, TOD, TV+ vs platformlarda sorun yok.

hocam kullanilan android orjinal değil. Android'i farklı bir android. google play bile farklı. sadece android temasi kullanilmis ve APK dosyası çalıştırıyor kullandiklari sistem.
Play Store'dan uygulama kuramıyorsanız apkcombo sitesinden uygulama indirip kurabilirsiniz. Ben de lisanssız TV Box cihazıma oradan Disney+ kuruyorum.

Axen WebOS TV'de sadece BluTV (Web tarayıcıdan da izlenmiyor) ve MUBİ (Web tarayıcıdan izliyorum) eksik.
Prime Video, Disney+, Netflix, TOD, TV+ vs platformlarda sorun yok.

Play Store'dan uygulama kuramıyorsanız apkcombo sitesinden uygulama indirip kurabilirsiniz. Ben de lisanssız TV Box cihazıma oradan Disney+ kuruyorum.
Hocam ben zaten TV’yi PC’ye bağlı kullanıyorum. Prime video bilgisayarda 4K desteklemiyormuş, bazı platformlar PC’de 4K desteklemediğini öğrendim. Google Chromecast 4K aldım bende sorun çözüldü.

Ürüne WebOS 5.0 yükseltmesi gelecek galiba. Şimdilik zamanı belli değil ama ürünün resmi sayfasındaki soruya verilen cevap şöyle:

"Üründe güncelleme yayınlanacaktır. Ancak tarih ile alakalı bir bilgi verilmemiştir. En kısa sürede mağazadan tekrar arayabilirsiniz."

Ürüne WebOS 5.0 yükseltmesi gelecek galiba. Şimdilik zamanı belli değil ama ürünün resmi sayfasındaki soruya verilen cevap şöyle:

"Üründe güncelleme yayınlanacaktır. Ancak tarih ile alakalı bir bilgi verilmemiştir. En kısa sürede mağazadan tekrar arayabilirsiniz.”
İnşallah WebOS 7.0 gelir 😅 Ürün muazzam zaten bu haliyle bir de 7.0 alırsa 😝

WebOS 4.40.70 sürümü geldi. Ama kasıyor biraz :(

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı