- Katılım
- 19 Nisan 2020
- Mesajlar
- 3.365
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 9
Sağın gericisi de solun gericisi de hiç çekilmiyor cidden.
Buğdayını üretmekten aciz bir ülkenin roket üretmesi aptallıktan başka bir şey değilidir.
Evet buğday kemireceğim var mı diyeceğin bir şey? Şuan senin uzaya metal parçası fırlatacak ülken buğdayını ununu tohumunu bilimum sebze ve meyvesini her türlü baklagilini hammaddesini yakıtını ve enerjisini "Dış devletlerden almakta" bi' sorgulayın derim.Buğday üretip buğday mı kemireceksin?
Ay'a giden sayılı ülkeler var. Bunların arasına Türkiye'de eklenirse ne mutlu bize değil mi?
Durumu açıklamak için uğraşmayacağım zira onu anlamaktan bile fersah fersah uzaktasınız. Hayatınızda hiç mühendislik projesi yapmamış, görmemiş, çalışmamış, sabahlamamışsınız ki önünüze gelen her şeyi "Balon, yandaş, maskeleme" olarak nitelendiriyorsunuz.
Türkiye'de, alanında en iyi mühendislerin üzerinde çalıştığı ve başarıyla ilerleyen, Dünya'da da sayılı çalışmalardan biri olan projeye "balon" diye adam da cahildir.
Bu kadar basit.
Evet buğday kemireceğim var mı diyeceğin bir şey?
Şu an senin uzaya metal parçası fırlatacak...
Benim varrr
Yanına peynir ekmek de al. Öyle kuru kuru gitmez.
Arasına da aklını köy
Oopps dur paşam yavaş gel.
Ya da dön burada selametle git...
Ben bu sözlere daha fazla karşı çıkamam, pes ediyorum.Kamyon arkası sözleri ezberlemiş adam direkt yahu![]()
Buğdayını üretmekten aciz bir ülkenin roket üretmesi aptallıktan başka bir şey değilidir.
Ya zaten yapılmış bir şeyi yapsan ne olur? Farklı projeler denemeliyiz ki bir farkımız olsun.
Buğday ve saman üretebiliriz. Aya gitmenin anlamı yok. Büyük devletler ay görevlerini yıllar önce sonlandırdı çünkü gerek yok. Şuan öncelik marsa gitmek. Ama bizim sarmaya çıkacak demir parçalarına ihtiyacımız yok. Yıldızlararasındaki yerimizi değil topraktaki yerimizi düşünmeliyiz.
Seçim çalışması. Ay'a gitmek karın doyurmuyor.
Ne bekliyorsun ?Buğdayını üretmekten aciz bir ülkenin roket üretmesi aptallıktan başka bir şey değilidir.
Olaylar arasında bağ kuramayan biri ile münakaşaya neden girilmez isimli tabloyu izliyoruz.Sonra türkiye neden gelişmiyor.
Ne bekliyorsun ?
Bunu üreten geliştiren mühendis ler teknisyen ler tarla ya traktör sürmeye mi gitsin ?
Madem buğday üretimimiz az git al bir tarla üretime başla.
İnsan da biraz akıl mantık olur.
Sert konuşmak isterdim ama forum ortamı müsait değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.