Ayca_22.exe nedir?

Hocam bu gerçek mi? Bekleyin bilgisayari açıp bakacağım. Burada benden başka ajan olamaz!

800b2af9b28c76d83a0bad6a9d032c9167d9262ab45c3e8ebc6c53530183069d

hocam çok anlamıyorum bu işlerde kusura bakmayın. 2 yıl sonra fark ettim ben de garip.
Siz yine de elinizle silin mümkünse o dosyayı sistem32'den. Geri yükleme noktası da oluşturun ne olur ne olmaz.

Windows arama kısmına "Servi" yazın ve servislere girip Ayça_22 ile alakalı bir şey var mı bakın, ayrıca görev yöneticisinden de bakın.
Behaviour kısmında servis oluşturuyor olarak gözüküyor ve garip işlemleri var (VirusTotal'de).

İki yıl boyunca bir şey olmadıysa ve hesaplar çalınmadıysa büyük ihtimalle virüs serverleri kapanmıştır, çok dert etmenizi gerektirecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Hocam sorumluluk kabul etmiyorum fakat bir şey demek istiyorum. Size kalmış. EXE dosyasını açınca ne oluyor?
Büyük ihtimal adı değişmiş bir dosyanın.
Rehberi uygulayın. Bakalım hala duracak mı yerinde.
Zira gerçekten temiz ise, ve dosya adı değişmedi ise kim niye böyle bir şey yapar ki?

Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.

Denemeyelim bence hocam

Hocam bir tane dosya paylaşım platformuna yükler misiniz Ayca_22.exe'i? Sürprizbozan koyup virüslü olabilir yazarsanız problem olacağını sanmıyorum.
Kendim bakacağım dosyaya.
hocam dropboxa yükledim ama buraya atmayayım link. sorun çıkmasın

İlk başta trol zannettim ama değil gibi. Bilgisayar bildiğin aids kapmış. Arasanız bulamazsınız bunu. Diyoruz işte bilgisayarınıza korunma olmadan flaş takmayın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…