Ayca_22.exe nedir?

Opgu

Hectopat
Daha fazla  
2 yıl sonra system32 klasöründe ayca_22 diye bir exe dosyası buldum. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-21_011930175.png
    resim_2024-08-21_011930175.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 247
Linkini atar mısınız? Büyük ihtimalle şaka olsun diye farklı indirdiğiniz yama gibi bir şey atmıştır o dosyayı. Zaten bildiğim kadarıyla soyu tükendi Ayca_22'nin yani eğer gerçekten varsa da arşivlememiz lazım.

O zaman eski sevgilinin fotoğrafını System32 klasörüne koymuş olurdunuz.
Bende gizli bir ajandım (belki) kanıtlıyorum: Eki Görüntüle 2289787

Hocam bu gerçek mi? Bekleyin bilgisayari açıp bakacağım. Burada benden başka ajan olamaz!

Linkini atar mısınız? Büyük ihtimalle şaka olsun diye farklı indirdiğiniz yama gibi bir şey atmıştır o dosyayı. Zaten bildiğim kadarıyla soyu tükendi Ayca_22'nin yani eğer gerçekten varsa da arşivlememiz lazım.

O zaman eski sevgilinin fotoğrafını System32 klasörüne koymuş olurdunuz.
Bende gizli bir ajandım (belki) kanıtlıyorum: Eki Görüntüle 2289787
800b2af9b28c76d83a0bad6a9d032c9167d9262ab45c3e8ebc6c53530183069d

hocam çok anlamıyorum bu işlerde kusura bakmayın. 2 yıl sonra fark ettim ben de garip.
Siz yine de elinizle silin mümkünse o dosyayı sistem32'den. Geri yükleme noktası da oluşturun ne olur ne olmaz.

Windows arama kısmına "Servi" yazın ve servislere girip Ayça_22 ile alakalı bir şey var mı bakın, ayrıca görev yöneticisinden de bakın.
Behaviour kısmında servis oluşturuyor olarak gözüküyor ve garip işlemleri var (VirusTotal'de).

İki yıl boyunca bir şey olmadıysa ve hesaplar çalınmadıysa büyük ihtimalle virüs serverleri kapanmıştır, çok dert etmenizi gerektirecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Hocam sorumluluk kabul etmiyorum fakat bir şey demek istiyorum. Size kalmış. EXE dosyasını açınca ne oluyor?
Büyük ihtimal adı değişmiş bir dosyanın.
Rehberi uygulayın. Bakalım hala duracak mı yerinde.
Zira gerçekten temiz ise, ve dosya adı değişmedi ise kim niye böyle bir şey yapar ki?

Siz yine de elinizle silin mümkünse o dosyayı sistem32'den. Geri yükleme noktası da oluşturun ne olur ne olmaz.

Windows arama kısmına "Servi" yazın ve servislere girip Ayça_22 ile alakalı bir şey var mı bakın, ayrıca görev yöneticisinden de bakın.
Behaviour kısmında servis oluşturuyor olarak gözüküyor ve garip işlemleri var (VirusTotal'de).

İki yıl boyunca bir şey olmadıysa ve hesaplar çalınmadıysa büyük ihtimalle virüs serverleri kapanmıştır, çok dert etmenizi gerektirecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.

Hocam sorumluluk kabul etmiyorum fakat bir şey demek istiyorum. Size kalmış. EXE dosyasını açınca ne oluyor?
Büyük ihtimal adı değişmiş bir dosyanın.
Rehberi uygulayın. Bakalım hala duracak mı yerinde.
Zira gerçekten temiz ise, ve dosya adı değişmedi ise kim niye böyle bir şey yapar ki?
Denemeyelim bence hocam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı