Linkini atar mısınız? Büyük ihtimalle şaka olsun diye farklı indirdiğiniz yama gibi bir şey atmıştır o dosyayı. Zaten bildiğim kadarıyla soyu tükendi Ayca_22'nin yani eğer gerçekten varsa da arşivlememiz lazım.
O zaman eski sevgilinin fotoğrafını System32 klasörüne koymuş olurdunuz.
Bende gizli bir ajandım (belki) kanıtlıyorum: Eki Görüntüle 2289787
800b2af9b28c76d83a0bad6a9d032c9167d9262ab45c3e8ebc6c53530183069dLinkini atar mısınız? Büyük ihtimalle şaka olsun diye farklı indirdiğiniz yama gibi bir şey atmıştır o dosyayı. Zaten bildiğim kadarıyla soyu tükendi Ayca_22'nin yani eğer gerçekten varsa da arşivlememiz lazım.
O zaman eski sevgilinin fotoğrafını System32 klasörüne koymuş olurdunuz.
Bende gizli bir ajandım (belki) kanıtlıyorum: Eki Görüntüle 2289787
Hocam VirusTotal URL neden kopyalayıp atmadınız ki?800b2af9b28c76d83a0bad6a9d032c9167d9262ab45c3e8ebc6c53530183069d
hocam çok anlamıyorum bu işlerde kusura bakmayın. 2 yıl sonra fark ettim ben de garip.Hocam VirusTotal URL neden kopyalayıp atmadınız ki?
Asıl link: VirusTotal
Hocam gerçekten kafam almıyor şu anda. Galiba dosya temiz. Zaten dışarıya da veri göndermiyor gibi. Çözemedim.
Siz yine de elinizle silin mümkünse o dosyayı sistem32'den. Geri yükleme noktası da oluşturun ne olur ne olmaz.hocam çok anlamıyorum bu işlerde kusura bakmayın. 2 yıl sonra fark ettim ben de garip.
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.Siz yine de elinizle silin mümkünse o dosyayı sistem32'den. Geri yükleme noktası da oluşturun ne olur ne olmaz.
Windows arama kısmına "Servi" yazın ve servislere girip Ayça_22 ile alakalı bir şey var mı bakın, ayrıca görev yöneticisinden de bakın.
Behaviour kısmında servis oluşturuyor olarak gözüküyor ve garip işlemleri var (VirusTotal'de).
İki yıl boyunca bir şey olmadıysa ve hesaplar çalınmadıysa büyük ihtimalle virüs serverleri kapanmıştır, çok dert etmenizi gerektirecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Denemeyelim bence hocamHocam sorumluluk kabul etmiyorum fakat bir şey demek istiyorum. Size kalmış. EXE dosyasını açınca ne oluyor?
Büyük ihtimal adı değişmiş bir dosyanın.
Rehberi uygulayın. Bakalım hala duracak mı yerinde.Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Zira gerçekten temiz ise, ve dosya adı değişmedi ise kim niye böyle bir şey yapar ki?
Hocam bir tane dosya paylaşım platformuna yükler misiniz Ayca_22.exe'i? Sürprizbozan koyup virüslü olabilir yazarsanız problem olacağını sanmıyorum.Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.
Denemeyelim bence hocam![]()
hocam dropboxa yükledim ama buraya atmayayım link. sorun çıkmasınHocam bir tane dosya paylaşım platformuna yükler misiniz Ayca_22.exe'i? Sürprizbozan koyup virüslü olabilir yazarsanız problem olacağını sanmıyorum.
Kendim bakacağım dosyaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.