Ayca_22.exe nedir?

Opgu

Hectopat
Daha fazla  
2 yıl sonra system32 klasöründe ayca_22 diye bir exe dosyası buldum. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-21_011930175.png
    resim_2024-08-21_011930175.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 247
tarama yapıyorum hiç bir şey çıkmıyor. sadece dosyayı seçeyim dedim onda da sorun çıkartmıyor kaspersky.
Büyük ihtimalle veri falan gönderiyorsa zaten serverleri kapanmıştır diye düşünüyorum. Yani sıkıntı çıkartmıyordur şuan. Dosyayı VirusTotal'e atın hangisi tespit ediyorsa onla silin.

Veya farklı indirdiğiniz bir program şaka olması amacıyla bıraktığı dosyanın ismini Ayca_22 yapmıştır.

İşte bundan dolayı Windows çalışanı değilsiniz. Ben olsam eski sevgilimi koyardım.
İleride olabilirim ama..
Siz de Microsoft çalışanı değilsiniz belki önceden bir tane türk çalışan bir tane beta sürümüne koydu (çok kullanılmayan bir işletim sistemine millenium gibi) ve kaldırdı nereden biliyorsunuz?

Büyük ihtimalle veri falan gönderiyorsa zaten serverleri kapanmıştır diye düşünüyorum. Yani sıkıntı çıkartmıyordur şuan. Dosyayı VirusTotal'e atın hangisi tespit ediyorsa onla silin.

Veya farklı indirdiğiniz bir program şaka olması amacıyla bıraktığı dosyanın ismini Ayca_22 yapmıştır.
VirusTotal'de de hiç biri çıkmıyor hocam

İleride olabilirim ama..
Siz de Microsoft çalışanı değilsiniz belki önceden bir tane türk çalışan bir tane beta sürümüne koydu (çok kullanılmayan bir işletim sistemine millenium gibi) ve kaldırdı nereden biliyorsunuz?
Benim gizli bir ajan olmadığımı nereden biliyorsunuz?

VirusTotal'de de hiçbiri çıkmıyor hocam

Microsoft Community'e yazabilir misin?

VirusTotal'de de hiç biri çıkmıyor hocam
Linkini atar mısınız? Büyük ihtimalle şaka olsun diye farklı indirdiğiniz yama gibi bir şey atmıştır o dosyayı. Zaten bildiğim kadarıyla soyu tükendi Ayca_22'nin yani eğer gerçekten varsa da arşivlememiz lazım.

Benim gizli bir ajan olmadığımı nereden biliyorsunuz?
O zaman eski sevgilinin fotoğrafını System32 klasörüne koymuş olurdunuz.
Bende gizli bir ajandım (belki) kanıtlıyorum:
1724193652838.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı