tarama yapıyorum hiç bir şey çıkmıyor. sadece dosyayı seçeyim dedim onda da sorun çıkartmıyor kaspersky.Vallahi mizah konusu sandım. Ciddiymiş...
Türk yapımı RAT falandır herhalde. Yukarıda denilen gibi MBAM veya Kaspersky gibi antivirüslerle tarama yaparsanız gider diye düşünüyorum.
Kaspersky belli ki uyuyor. Hangi Windows çalışanı ayca_22 diye bir dosya koyar ki sistem dosyalarına?tarama yapıyorum hiç bir şey çıkmıyor. sadece dosyayı seçeyim dedim onda da sorun çıkartmıyor kaspersky.
Büyük ihtimalle veri falan gönderiyorsa zaten serverleri kapanmıştır diye düşünüyorum. Yani sıkıntı çıkartmıyordur şuan. Dosyayı VirusTotal'e atın hangisi tespit ediyorsa onla silin.tarama yapıyorum hiç bir şey çıkmıyor. sadece dosyayı seçeyim dedim onda da sorun çıkartmıyor kaspersky.
Tarama yapıyorum hiçbir şey çıkmıyor. Sadece dosyayı seçeyim dedim onda da sorun çıkartmıyor Kaspersky.
Ben olsam koyardım.. Neden öyle dediniz ki şimdi?Kaspersky belli ki uyuyor. Hangi Windows çalışanı ayca_22 diye bir dosya koyar ki sistem dosyalarına?
MBAM ile tarama yapın.
İşte bundan dolayı Windows çalışanı değilsiniz. Ben olsam eski sevgilimi koyardım.Ben olsam koyardım.. Neden öyle dediniz ki şimdi?
İleride olabilirim ama..İşte bundan dolayı Windows çalışanı değilsiniz. Ben olsam eski sevgilimi koyardım.
VirusTotal'de de hiç biri çıkmıyor hocamBüyük ihtimalle veri falan gönderiyorsa zaten serverleri kapanmıştır diye düşünüyorum. Yani sıkıntı çıkartmıyordur şuan. Dosyayı VirusTotal'e atın hangisi tespit ediyorsa onla silin.
Veya farklı indirdiğiniz bir program şaka olması amacıyla bıraktığı dosyanın ismini Ayca_22 yapmıştır.
Benim gizli bir ajan olmadığımı nereden biliyorsunuz?İleride olabilirim ama..
Siz de Microsoft çalışanı değilsiniz belki önceden bir tane türk çalışan bir tane beta sürümüne koydu (çok kullanılmayan bir işletim sistemine millenium gibi) ve kaldırdı nereden biliyorsunuz?
VirusTotal'de de hiçbiri çıkmıyor hocam
Linkini atar mısınız? Büyük ihtimalle şaka olsun diye farklı indirdiğiniz yama gibi bir şey atmıştır o dosyayı. Zaten bildiğim kadarıyla soyu tükendi Ayca_22'nin yani eğer gerçekten varsa da arşivlememiz lazım.VirusTotal'de de hiç biri çıkmıyor hocam
O zaman eski sevgilinin fotoğrafını System32 klasörüne koymuş olurdunuz.Benim gizli bir ajan olmadığımı nereden biliyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.