200GB kota olduğu için maksimum 150GB kullanıyorum.
Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz?200GB kota olduğu için maksimum 150GB kullanıyorum.
Türk Telekom.Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz?
Siz kaç download alıyorsunuz ben 14 ama 100’ e geçeceğim.Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz?
Kotalı olmasına şaşırdım.Türk Telekom.
100MBPS.Siz kaç download alıyorsunuz ben 14 ama 100’ e geçeceğim.
Kotalı paketleri var kotalı diye hızlı olanları ucuza koyuyorlar insanlar da onu alıyor. Ben 23.ayıma gireceğim bir ay sonra illallah ettim kotadan her ay 20 lira verip ek kota alıyorum.Kotalı olmasına şaşırdım.
Firmaların pazarlama taktiği... Hız yüksek olunca kota da hemen bitiveriyor. Bir ayınız kalmış sevindim sizin adınıza.Kotalı paketleri var kotalı diye hızlı olanları ucuza koyuyorlar insanlar da onu alıyor. Ben 23.ayıma gireceğim bir ay sonra illallah ettim kotadan her ay 20 lira verip ek kota alıyorum.
Ne yalan söyleyeyim bende çok mutluyum altyapım bina yeni olduğu için yeni sağolsun issler de çok yardımcı oluyor nedense. Türknet'e geçmeyi planlıyorum.Firmaların pazarlama taktiği... Hız yüksek olunca kota da hemen bitiveriyor. Bir ayınız kalmış sevindim sizin adınıza.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.