Aygıt Yöneticisi'nde ekran kartının üzerinde sarı ünlem var

darth tenebrous

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
GeForce 940M
Sorun başlıktaki gibi, ekran kartının üzerinde ünlem var ve görseldeki gibi kod 43 veriyor. Driverlar güncel, hatta driverları sıfırlayıp güncel hâlini tekrar kurdum ama durum hâlâ aynı. Belki GeForce Experience uygulamasında sorun vardır diye siteden manuel olarak tekrardan driverları yükledim ama sorun hâlâ geçmiyor. Bir de bazen kendiliğinden bu sarı ünlem gidiyor fakat PC'yi kapat aç yapınca geri geliyor. Şunu söyleyeyim PC laptop, yani içeride bir sorun varsa düzeltmem pek mümkün değil gibi. Sorun nedir? Çözümü ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-04 211423.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-04 211423.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran görüntüsü 2024-09-04 211451.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-04 211451.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 38
Donanım kimliklerinden kopyalayıp Driver Identifier'den baktınız mı belki güncel değildir.
Driver Identifier tarzı programlar kullanmaya pek sıcak gözle bakmıyorum ki hem GeForce Experience'de hem de Nvidia'nın kendi sitesinde olan en güncel sürüm aynı sürümdü. Sorun driverda değil gibi gözüküyor. Çünkü güncel de olsa eski de olsa sarı ünlem hep çıkıyor.

Bu yardımcı olabilir.

Bu yardımcı olabilir.
Devre dışı bırakıp, etkinleştirdim. Şu an ünlem gitti gibi gözüküyor. Sonrasında güncelleme yanıtı atarım. Teşekkürler.

Devre dışı bırakıp, etkinleştirdim. Şu an ünlem gitti gibi gözüküyor. Sonrasında güncelleme yanıtı atarım. Teşekkürler.
Sorun hâlâ devam ediyor maalesef. Ekran kartı devre dışı bırakılıp aktif edilse de NVIDIA kontrol paneli aktif gözükmüyor ve açılmıyor. Bilgisayarı kapat aç yapınca ekran kartında yine ünlem çıkıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı