Aygıt Yöneticisinden SSD'yi devre dışı bırakmak

iPoseidon

Hectopat
Daha fazla  
Evet, beyler başlıktanda anlayacağınız kadarıyla aygıt yöneticisinden SSD'yi devre dışı bırakmam gerekiyor. LOL'e yaklaşık 1 yıldır giremiyorum ve bir tane hata çözümü buldum. Çözümde ise adam aygıt yöneticisinden SSD'yi devre dışı bırakıyor. bknz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
SSD'imde windows yüklü devre dışı bıraksam birşey olur mu? Geri aktif edebilir miyim? PC' mi kapanır? Ne olur merak ediyorum.

Destek almaya çalıştım fakat desteği yeterli olmadı. Donanımsal bir sorun var bilgisayarımda CS:GO'da VAC hatası falan veriyor mesela asla çözemedim. Bilgisayarım klasörüne girdikten sonra art arda F5 çektiğimde hiçbir klasör gözükmüyor falan bilgisayarda donanımsal bir sorun var ama nasıl anlayabilirim bu sorunu yani?

SSD'ye ve HDD'ye sağlık testi yap, diğer donanımlarına da test yap ki bir sorun var mı yok net olarak gör. Yani yaşadığın şey zaten saçma ama bu kadar süre doğru düzgün üzerine düşmemiş olman da garip. Yani SSD'yi nasıl devre dışı bırakırım gibi yöntemler zaten alakasız, önce donanımlarının sorunu var mı yok gör.

SSD'ye ve HDD'ye sağlık testi yap, diğer donanımlarına da test yap ki bir sorun var mı yok net olarak gör. Yani yaşadığın şey zaten saçma ama bu kadar süre doğru düzgün üzerine düşmemiş olman da garip. Yani SSD'yi nasıl devre dışı bırakırım gibi yöntemler zaten alakasız, önce donanımlarının sorunu var mı yok gör.
Üstüne düştüm de hiç bir cevap bulamadım, profilimdeki mesajlara bakarsan anlarsın. Yine sağlık testi yaparım. Yardımcı olabilirsen discordunu bırakabilir misin?

Üstüne düştüm de hiçbir cevap bulamadım, profilimdeki mesajlara bakarsan anlarsın. Yine sağlık testi yaparım. Yardımcı olabilirsen Discord'unu bırakabilir misin?

Discord kullanmıyorum maalesef, çalıştığım için de müsait oldukta giriyorum foruma. Bilgisayar parçalarının hepsini bir şekilde test et, zaten forumda da bir sürü konu var bunlar hakkında çok zor olamaz. Ama kısa kısa test edip geçme hemen. Mesela RAM testleri kısa yapılmaz ona göre yani olması gerektiği gibi yapmalısın.

Discord kullanmıyorum maalesef, çalıştığım için de müsait oldukta giriyorum foruma. Bilgisayar parçalarının hepsini bir şekilde test et, zaten forumda da bir sürü konu var bunlar hakkında çok zor olamaz. Ama kısa kısa test edip geçme hemen. Mesela RAM testleri kısa yapılmaz ona göre yani olması gerektiği gibi yapmalısın.
Nereden test edeceğim toplu hepsini kontrol eden bir program var mı yoksa link atabilir misiniz nasıl kontrol edebileceğim hakkında proglamlar için?

Nereden test edeceğim toplu hepsini kontrol eden bir program var mı yoksa link atabilir misiniz nasıl kontrol edebileceğim hakkında proglamlar için?

Konularda bu zamana kadar pek çok gördüm ve en son 2 yıl önce yeni sistem aldığımda kullandım bu tarz programlar o yüzden pek hatırlamıyorum. Tek hatırladığım HD Tune ile disk analizi yapabilirsin ama diğerlerini zaten forumda veya Google'da aratsan çıkar. Ayrıca topluca yapan bir programa denk geldiğimi hatırlamıyorum. Olan programlar zaten basit kurulumlar olduğundan hem indirmesi hem de kurmasi basit programlardı.

1605298826719.png

SSD'nin sağlığı %81, yine geçenlerde kontrol ettiğim SSD'nin sağlığı %80'lerde birşeydi format atıp Windows'u HDD'ye kurmayı denedim ama yinede birşey olmadı. SSD'nin sağlığı niye böyle düşük olabilir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı