Aylık 4000 TL para ile ne yapmalıyım?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 17 yaşındayım. Aylık 4K maaşım var. Daha önce açtığım konularda Binomo'da 4K para kaybettiğimden bahsetmiştim. Bunun hala üzüntüsü içerisindeyim. Para benim için büyük dert konusu. Sizce bu yaşımda yine yatırım falan filan mı uğraşsam, yoksa öyle keyfi harcamaları mı yapsam? Ne de olsa bu yaşlarım geri gelmeyecek.

Selam arkadaşlar. 17 yaşındayım. Aylık 4K maaşım var. Daha önce açtığım konularda Binomo'da 4K para kaybettiğimden bahsetmiştim. Bunun hala üzüntüsü içerisindeyim. Para benim için büyük dert konusu. Sizce bu yaşımda yine yatırım falan filan mı uğraşsam, yoksa öyle keyfi harcamaları mı yapsam? Ne de olsa bu yaşlarım geri gelmeyecek.
Döviz yap her ay.

Binomo'da kaybettiğin para için üzülme.
Başarısızlıklarından ve hatalarından başarılarından daha çok şey öğrenirsin.
Ticaret yapmayı dene, çok önemli tecrübeler edinirsin.
Dolar, altın, borsa derdim ama senin kafa yapındaki bir gence demem. Sende girişimci ruhu var.
Asla pes etme yeter. Mutlaka başarıya ulaşırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Borsaya yatırım yap. 17 yaşında ( 3 yıl önce )ayda cebimdeki 3k ve aylık harçlıklarımdan artan 100-200 tl ile yatırım yapmaya başladım ilk kriptoya girdim orda elimdekini de kaybettim.
sonra borsaya girdim ayda 500 tl civarı para yatırarak 2.5 yılda 45 bin tl ye ulaştım ha 45k çok bi para mı değil ama hiç yoktan iyidir. sen 3-4 k yatırarak daha çok kazanç elde edebilirsin tabi borsada düşme riskide var ona göre karar ver.
Borsa işlerini nereden öğrenirim diyorsan Yatırım101 youtube kanalını ve bu kanalın udemydeki eğitimlerini tavsiye ederim

İhtiyaçların yönünde harcayabilirsin. Binomo tarzı şeylerden de uzak durmanı tavsiye ederim. Bunların sonu yok ve bence kumardan da farksız.

Kesinlikle borsa vs den uzak dur. Olaki kazanırsın kazanırsın kazanırsın ama sonunda kazandıklarından kat kat fazlasını da kaybedersin. Üstelik gerçek bir üretim, kazanç ve tecrübe değil.
İhtiyaçların yönünde harcayabilirsin. Binomo tarzı şeylerden de uzak durmanı tavsiye ederim. Bunların sonu yok ve bence kumardan da farksız.

@655432 bence kumardan farksız. Kumar masasına 4 kişi oturuyor, kazanan 1 kişi oluyor. Bunda da binlerce belki de milyonlarca kişi masaya oturuyor. Kazanan kişi sayısı belki %1 bile etmiyor. Bu sebepten kumardan farksız olduğunu düşünüyorum. Kumar oynamak için illaki masaya oturmaya gerek yok. Şans oyunlarının hepsi kumardır ve uzak durmaya da çalışırım. Size de tavsiye ederim.

@655432 bence kumardan farksız. Kumar masasına 4 kişi oturuyor, kazanan 1 kişi oluyor. Bunda da binlerce belki de milyonlarca kişi masaya oturuyor. Kazanan kişi sayısı belki %1 bile etmiyor. Bu sebepten kumardan farksız olduğunu düşünüyorum. Kumar oynamak için illaki masaya oturmaya gerek yok. Şans oyunlarının hepsi kumardır ve uzak durmaya da çalışırım. Size de tavsiye ederim.
Borsaya ancak bilgi sahibi olmayanlar kumar gözüyle bakar.

@494528 doğrudur, borsa hakkında pek bir fikrimin olduğu söylenemez. Söyleyin, bilgilenelim :) Neden olmasın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00