Aylık 90-100TL'ye internet paketi önerisi

90, 100 TL'ye internet paketi lazim ne önerirsiniz? Ve lütfen Turkcell, Vodafone gibi yerlerden önerin ve evimizde altyapı yok.
Öncelikle tüm internet servis sağlayıcılarının sitelerine giriş yapıp altyapı sorgulama sistemlerinden evinizin adresinde bulunan veya bulunmayan, altyapıyı bir sorgulayın ve çıkan sonucu buraya ekran görüntüsü olarak gönderin lütfen.

Netspeed, Millenicom ve TurkNet'in sistemlerinden sorgulamanız kâfi olacaktır zira bazen gözden kaçırabiliyoruz. Mesela ben buraya VDSL geldiğini geçen Ağustos ayında öğrendim ancak Haziran ayında gelmiş, anlatabiliyorumdur umarım.

Eğer hiçbir şekilde ADSL altyapın dahi yoksa, zaten 100 TL'ye de Redbox, Superbox gibi hizmetleri kullanamazsın diye biliyorum zira bu hizmetler bir tık daha pahalı.

Superonline kullanıyordum. 8 Mbps download ve 1 Mbps upload veriyordu. Ping sürekli artıyordu. Ben önermiyorum.

Buradan altyapınızı sorgulayın.
2 kere bu ekranı verdi
Öncelikle tüm internet servis sağlayıcılarının sitelerine giriş yapıp altyapı sorgulama sistemlerinden evinizin adresinde bulunan veya bulunmayan, altyapıyı bir sorgulayın ve çıkan sonucu buraya ekran görüntüsü olarak gönderin lütfen.

Netspeed, Millenicom ve TurkNet'in sistemlerinden sorgulamanız kâfi olacaktır zira bazen gözden kaçırabiliyoruz. Mesela ben buraya VDSL geldiğini geçen Ağustos ayında öğrendim ancak Haziran ayında gelmiş, anlatabiliyorumdur umarım.

Eğer hiçbir şekilde ADSL altyapın dahi yoksa, zaten 100 TL'ye de Redbox, Superbox gibi hizmetleri kullanamazsın diye biliyorum zira bu hizmetler bir tık daha pahalı.
Hocam ekran resmini bıraktım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı