Epic Games Aylık ödeme yapınca "looks like something went wrong." hatası

İnanal Papara dışında kart denedin mi ben Epic Games sitesinden ilk önce kartı silmiştim sonra bir süre bekleyip Yapı Kredi bankasının kartını denedim ve onaylayıp çekmişti.
Şuan elimde kullanabileceğim başka bir kart yok :( birazdan papara ile tekrar deneyeceğim olmazsa beklemeye devam ederim ya da bilmiyorum bi arkadaştan yardım falan isterim

Çözümü ve nasıl yapılacağını uzun uzun yazdım açıkladım.Nedense mesajlarım silinmiş.

Problem epic den kaynaklı alışveriş yapmayın 1 hafta da deneme yapmayın shadow ban atıyor aslında öğleden sonra açıklama yaptım uzun uzun ama mesajlarım nedense silinmiş.
tekrar yazar mısın çözümü

Tekrar yazar mısın çözümü.

Çözümü yok dostum 2 3 hafta bekleyecen hiçbir şey yapmadan bir şey sepete ekleyip satın almaya çalışma bekleyecen Epic sağ olsun seni kredi kartı çalmış biri sanıyor ben desteğe yazdım hepsi eşek gibi bekle diyorlar.

Dostlar çözüldü mü sorununuz, bende 2 aydır bekliyorum.

Kuzenim ile hesabı ortak kullanıyoruz benim kayıtlı olan visa kartımı kendi kartı zannedip alışveriş yapmayı denemiş almaya çalıştığı oyunu benden almamı rica etmişti.
3 adet kayıtlı kartım var üçünde de bu sorunu almıştım, bir önceki gün elime geçen kartla denediğimde ödemeyi aldı ancak başka bir ödememede bu kartın da bloke olduğunu gördüm. Baya da deneme yaptım o yüzden halen bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı