Epic Games Aylık ödeme yapınca "looks like something went wrong." hatası

Ben 2 gün bekledim olmadı birdee bir hafta bekleyin diyen var bir de bir hafta bekleyeceğim acelem yok nasıl olsa.

1 haftadan fazla bekledim fayda yok :D. Yarın Papara alacağım öyle deneyeceğim artık.

Hocam ben Papara kullanıyorum bu tarz hataları çok aldım Steam'de dahil sağ olsunlar çözdüler sabah olduğu zaman yazacağım buraya sorunum düzeldi mi diye ayrıca boşuna demiyoruz Epic Games tarihin en kötü oyun platformu diye adamların başardığı tek şey var ki başarımı orası tartışılır Fortnite gerci oyun sektörünün icine ettiler Fortnite ile.

Fortnite olmasa kullanmayacağım Epic Games'i neyse artık yarın olsun Papara kart alıp deneyeceğim başka bir şey bırakmadılar sağ olsun Epic.

1 haftadan fazla bekledim fayda yok :D. Yarın Papara alacağım öyle deneyeceğim artık.

Fortnite olmasa kullanmayacağım Epic Games'i neyse artık yarın olsun Papara kart alıp deneyeceğim başka bir şey bırakmadılar sağ olsun Epic.

Ödeme yöntemi karta düşmediğinden bir şey yapamıyoruz dediler olm bu nasıl hata ya kafayı yiyeceğim.

Aga şimdi de bu hata çıktı rezillik ya.

Ekran görüntüsü 2024-12-07 141250.png

Ödeme yöntemi karta düşmediğinden bir şey yapamıyoruz dediler olm bu nasıl hata ya kafayı yiyeceğim.

Aga şimdi de bu hata çıktı rezillik ya.

Eki Görüntüle 2368553

Komiksin Epic Games hem de aşırı komik devam et de bende de ayı hata olmuştu.

Hocam ben hallettim denediğiniz kartı değiştirin bende öyle oldu sizde olur mu bilmem ama denediğiniz kartı silin bir süre bekleyin sonra baska kart deneyin silip anında denemeyin bir süre bekleyin tayfa ondan sonra hayırlı olsun olursa :D

Son düzenleme:

Hocam ben hallettim denediğiniz kartı değiştirin bende öyle oldu sizde olur mu bilmem ama denediğiniz kartı silin bir süre bekleyin sonra baska kart deneyin silip anında denemeyin bir süre bekleyin tayfa ondan sonra hayırlı olsun olursa :D

Ben sildim ama farklı kart eklemedim daha önce kullandığım kartı ekledim bir silip deneyim 48 saat sonra yazarım olup olmadığını. Ama bana olumsuz gibi geliyor

Epic Games destek ekibi, yaşadığınız satın alma sorunlarının, hesabınızın güvenliği için alınan önlemlerden kaynaklandığını belirtmiş. Çok sayıda başarısız satın alma denemesi, sistem tarafından şüpheli işlem olarak algılanmış ve hesabınıza geçici bir kısıtlama uygulanmış.

24 saat bekleyin ve tekrar deneyin

Yeterli bakiyeye sahip olduğundan, sistemimiz tarafından desteklendiğinden, internetten alışverişe açık olduğundan, bilgilerini doğru girdiğinden emin olman durumunda tekrar deneyin.

Epic Games desteğinden aldığım cevap tabii up uzun metin yazdılar özetledim sadace yarın bu saatlerde yazacağım düzeldi mi diye.

hocam 48 saat icinde hicbir deneme yapmayınca çözülüyor bende öyle çözdüm

Aynı sorunu neredeyse 1 haftadır yaşıyorum. Fortnite crew aboneliğim vardı bir süre boyunca aylık ödemesini yapamadım ve iptal etmek zorunda kaldım. İptal edip uygun olduğum vakitte de tekrar satın almaya çalıştım ama bu sefer de olmadı. Destek ekibine yazdım 48 saat bekleyin dediler bekledim yine olmadı. Bankayla ilgili bir sıkıntı da yok hem papara ile denedim hem de inial ile ama yok kardeşim hiçbiri işe yaramıyor kafayı yiyecem. Düzeltebilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Aynı sorunu neredeyse 1 haftadır yaşıyorum. Fortnite Crew aboneliğim vardı bir süre boyunca aylık ödemesini yapamadım ve iptal etmek zorunda kaldım. İptal edip uygun olduğum vakitte de tekrar satın almaya çalıştım ama bu sefer de olmadı. Destek ekibine yazdım 48 saat bekleyin dediler bekledim yine olmadı. Bankayla ilgili bir sıkıntı da yok hem Papara ile denedim hem de inial ile ama yok kardeşim hiçbiri işe yaramıyor kafayı yiyeceğim. Düzeltebilen varsa lütfen yardımcı olsun.

İnanal Papara dışında kart denedin mi ben Epic Games sitesinden ilk önce kartı silmiştim sonra bir süre bekleyip Yapı Kredi bankasının kartını denedim ve onaylayıp çekmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı