Sizce yeni hesap açsam bu sorun gider mi? Zaten bu kullandığım hesabın Gmail'li gitti destek falan attım kabul etmediler yeni hesap açsam bu sorun sizce gider mi?
Ben yan hesaptan alıyordum ama sonra onda da aynı sorun cıktı.
Usta tekrar yazarsan cok iyi olur günlerdir Epic'den hiçbir şey alamıyorum hadi oyunları g payden falan çözüyorum ama abonelikler icin sadece kart ile alışveriş yapılıyor ne EA ne de Fortnite tayfası alabiliyorum. Sağa olsun Epic destek de bir b...k yaradığı yok.
Çözebildiniz mi şuam Fortnite tayfası almaya çalışıyorum ve kaç gündür aynı hatayı alıyorum çok almak istediğim bir şey de yarın gidecek mağazamdan çözebilen varsa lütfen yardım etsin.
Arkadaşlar desteğe ulaştım Epic Games bizimle ilgili bir sorun değil diyor girmiş olduğunuz kartın desteğine ulaşın sorunu bildirin tarzı bir şey söyledi haberiniz olsun.
Yok olmuyor ben kendi bankamla konustum o bu şu diyor boyle bir şey yok diyor Epic ne nalet şey ödeme konusunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.