Epic Games Aylık ödeme yapınca "looks like something went wrong." hatası

Sizce yeni hesap açsam bu sorun gider mi? Zaten bu kullandığım hesabın Gmail'li gitti destek falan attım kabul etmediler yeni hesap açsam bu sorun sizce gider mi?

Ben yan hesaptan alıyordum ama sonra onda da aynı sorun cıktı.

1 kere alınca sıkıntı yok devamlı çekiyordu iptal oldu kendi kendine neyse yarın yan hesaptan deneyeceğim biraz süre geçiririm oyun falan alırım sıkıntı olmazsa haber veririm istersen.

Yok hocam aylar sonra bir tayfa alayim dedim hataya bak şimdi 1 hafta boşuna bekleyeceğim şaka gibi.

Usta tekrar yazarsan cok iyi olur günlerdir Epic'den hiçbir şey alamıyorum hadi oyunları g payden falan çözüyorum ama abonelikler icin sadece kart ile alışveriş yapılıyor ne EA ne de Fortnite tayfası alabiliyorum. Sağa olsun Epic destek de bir b...k yaradığı yok.

Çözebildiniz mi şuam Fortnite tayfası almaya çalışıyorum ve kaç gündür aynı hatayı alıyorum çok almak istediğim bişey de yarın gidecek mağazamdan çözebilen varsa lütfen yardım etsin.

Çözebildiniz mi şuam Fortnite tayfası almaya çalışıyorum ve kaç gündür aynı hatayı alıyorum çok almak istediğim bir şey de yarın gidecek mağazamdan çözebilen varsa lütfen yardım etsin.

Hocam yok aynı sorunu 1 haftadan fazla yaşıyorum yalan olmasın yeni hesap açıp Fortnite indirmeye üşeniyorum :D

Arkadaşlar desteğe ulaştım Epic Games bizimle ilgili bir sorun değil diyor girmiş olduğunuz kartın desteğine ulaşın sorunu bildirin tarzı bir şey söyledi haberiniz olsun.

Arkadaşlar desteğe ulaştım Epic Games bizimle ilgili bir sorun değil diyor girmiş olduğunuz kartın desteğine ulaşın sorunu bildirin tarzı bir şey söyledi haberiniz olsun.

Yok olmuyor ben kendi bankamla konustum o bu şu diyor boyle bir şey yok diyor Epic ne nalet şey ödeme konusunda.

Yok olmuyor ben kendi bankamla konustum o bu şu diyor boyle bir şey yok diyor Epic ne nalet şey ödeme konusunda.

Hocam ben Papara kullanıyorum bu tarz hataları çok aldım Steam'de dahil sağ olsunlar çözdüler sabah olduğu zaman yazacağım buraya sorunum düzeldi mi diye ayrıca boşuna demiyoruz Epic Games tarihin en kötü oyun platformu diye adamların başardığı tek şey var ki başarımı orası tartışılır Fortnite gerci oyun sektörünün icine ettiler Fortnite ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı